Ідеальна закуска: "Мастер Шеф" Ярославський показав рецепт малосольних кабачків

Ідеальна закуска: "Мастер Шеф" Ярославський показав рецепт малосольних кабачків

Суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Володимир Ярославський на своїй сторінці в Instagram запропонував українцям приготувати малосольні кабачки або цукіні.

Малосолити можна не лише огірки, а й кабачки. Це дуже просто та швидко, а в результаті отримуємо неймовірно смачну, хрумку та корисну закуску.

Щоб приготувати малосольні кабачки, "Мастер Шеф" Володимир Ярославський використовує:

  • кабачки молоді (або цукіні) - 900 г
  • сіль - 3 ч.л.
  • мед - 2 ст.л.
  • оцет (найкраще підійде яблучний або винний) - 2,5 ст.л. (можна регулювати кислоту на свій смак)
  • часник - 3-5 зуб.
  • олія - 2 ст.л.
  • кріп - 0,5 пучка

Для цього рецепту кабачки потрібно нарізати тоненькими кільцями товщиною приблизно 2-3 мм. Нарізаний кабачок "Мастер Шеф" Володимир Ярославський складає в миску, солить та добре перемішує, щоб кожен шматочок був у солі.

Лишаємо кабачки просолюватися на 30 хвилин. За цей час вони випустять багато зайвої рідини, яку потрібно добре віджати руками.

Дрібно нарізаємо кріп, а часник – тоненькими слайсами. До кабачків, з який віджали зайву воду, "Мастер Шеф" Володимир Ярославський додає оцет, мед, олію, подрібнений кріп і часник і добре все перемішуємо.

"Мастер Шеф" Володимир Ярославський додав, що малосольні кабачки одразу готові до вживання, але можна їх відправити на кілька годин у холодильник, щоб вони промаринувалися ще краще.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Как осенью обеззаразить грядки на огороде: хозяйки раскрыли уловки

Объяснительная записка в школу: что обязательно должны указать родители

Как правильно подготовить грядки к зиме: опытные фермеры дали важные советы

Эксперт рассказал, почему Запад помогает защищаться Израилю, а Украине – нет: «Небо одно у нас, общее»

Школьника принесли в жертву ради благополучия заведения: задушили во время ритуала черной магии

«Идет этап расплаты»: экстрасенс рассказала, к чему пропаганда уже готовит россиян

По 499 грн за упаковку: супермаркеты резко подняли цены на молоко, сливочное масло и сыр

Паста за 10 минут: "Мастер Шеф" дал простой, но очень вкусный рецепт на обед

Мобилизация на оккупированных территориях: отказ означает смерть

Для раннего урожая: когда и как правильно сеять петрушку осенью

Новые правила мобилизации с октября: кого коснутся изменения

Александр Мусиенко рассказал, пригласят ли Украину в НАТО на следующем «Рамштайне»: «Рассматривают варианты»

Два месяца Курской операции: военный эксперт рассказал о планах ВСУ и новых контратаках армии рф

Более 23 000 гривен в 2025 году: кто из пенсионеров получит внушительные выплаты

Руководитель Укрзализныци написал заявление об отставке