Ідеальна заміна цукеркам і тістечкам: зірка "Мастер Шеф" показала простий рецепт десерту

Ідеальна заміна цукеркам і тістечкам: зірка "Мастер Шеф" показала простий рецепт десерту

Цього разу на своїй сторінці в Instagram зірка дванадцятого сезону "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк показала, як приготувати смачнющі медові палички в кокосі.

Для приготування бісквіту зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк бере такі інгредієнти:

  • цукрова пудра - 200 г
  • яйце - 1 шт.
  • мед - 2 ст.л.
  • молоко - 5 ст.л.
  • борошно - 250 г
  • сода - 0,5 ч.л.

Для глазурі нам знадобляться:

  • цукор - 250 г
  • молоко - 100 мл
  • какао-порошок - 20 г
  • ванільний цукор - 0,5 пачки
  • вершкове масло - 150 г
  • кокосова стружка

У глибокій мисці "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк спершу змішує до однорідності цукрову пудру з яйцем і рідким медом. Далі додаємо молоко, борошно з содою та замішуємо тягуче тісто.

У форму для запікання, застелену пергаментом і змащену олією, рівномірно викладаємо тісто та відправляємо його в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 30-40 хвилин (готовий бісквіт буде не пухким, а низьким і щільним).

Готовий бісквіт зірка "Мастер Шеф" дістає з форми, нарізає на палички, як на відео, та дає їм охолонути, а тим часом готує глазур.

На пательню відправляємо цукор і молоко та на малому вогні, постійно помішуючи, доводимо до повного розчинення цукру. Після цього додаємо какао, ваніль, перемішуємо, додаємо вершкове масло і доводимо глазур до однорідної консистенції.

Бісквітні палички "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк вмочує в глазур, потім кладе на решітку, щоб зайва глазур стекла, і в кінці обвалює медові палички в кокосовій стружці.

Дуже апетитно - переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт смачної страви з картоплі.

Також повідомлялось, що переможниця "Мастер Шеф" поділилася рецептом української смакоти з простих інгредієнтів.

Вдалий варіант закуски: суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Названы знаки Зодиака, которые никогда не скрывают своих чувств: астрологи составили список

Ошибка Монетного двора НБУ превратила 5 копеек в музейный экспонат: продают за 10 тысяч

Украинцам объяснили, почему банки взимают до 30% за закрытие счетов

Нафтогаз объявил о нововведениях: изменения ждут украинцев в оплате за газ

Выстрел калибром 75 мм на 6 км: французы продают очень редкий боевой скутер Vespa

Идеальный форшмак по-одесски: шеф-повар показала правильный рецепт

Пограничники сбили российский дрон из стрелкового оружия

"Ощадбанк" оставит украинцев без пенсий: кому из старичков пора бить тревогу

Гривна и дальше будет ослабевать: озвучен новый курс, сколько будет стоить доллар в 2025-м году

Что вызывает "мушки" перед глазами: возрастные изменения или серьезная опасность

Как сохранить картофель до нового урожая: опытные хозяйки поделились секретами

Таврические десантники отразили массированную российскую атаку на Кураховском направлении

172 грн за кило "пикантности": супермаркеты резко повысили цены на капусту, морковь и чеснок

Главное за 13 октября: новые цены на интернет, испытания в 2025, отмена пенсий и последствия от ТЦК

Сырный суп из цветной капусты: простое и вкусное решение для холодного вечера