Ідеальні шоколадні панкейки з секретиком: рецепт, з яким все вийде

Ідеальні шоколадні панкейки з секретиком: рецепт, з яким все вийде

Шоколадні панкейки вийдуть дуже м’якими з насиченим смаком, пише Politeka.net. За бажанням, з них можна зробити навіть оригінальний тортик. Як, наприклад, авторка кулінарного каналу Юлія Віліч.

«Тортик робимо за бажанням, головне зробити панкейки з будь-яким додатком (джем, карамель, шоколад, згущонка)», - розповіла фудблогерка на своїй сторінці в Інстаграм.

Шоколадні панкейки.

Інгредієнти для шоколадних панкейківв знадобляться такі: 175гр. борошна;, 25гр. какао; 240мл. теплого молока; 2 яйця; 50гр. цукру + пакетик ванільного; 2ст.л рослинної олії без запаху; 1/3ч.л солі; 8гр. розпушувача.

Першкий крок у приготуванні шоколадних панкейків – змішуємо яйця та цукор.

«Легенько збиваємо вінчиком», - пояснила кулінар.

Додаємо у суміш молоко, засипаємо просіяні сухі інгредієнти і ретельно вимішуємо до однорідної консистенції. Олію додаємо в кінці.

Панкейки смжаться на попередньо добре розігрітій пательні без олії, якщо посуд з антипригарним покриттям. Якщо ні - зовсім трішечки змажте пательню олією.

Шоколадні панкейки.

«Орієнтовно пів-черпака тіста викладаємо по центрі і круговими рухами черпака робимо з тіста круг. Як тільки на панкейку почнуть утворюватися бульбашки – перегорніть і просмажте впродовж кількох секунд», - розповіла авторка кулінарного блогу.

Шоколадні панкейки.

А щоб вийшло ще смачніше Юлія поділилася ще одним секретом - варіантами крему, з яким можна зробити тортик з шоколадних панкейків. Так, для першого варіанту знадобляться 250гр. маскарпоне, або вершкового сиру, 100мл. жирних вершків; 50гр. цукрової пудри.

«Всі інгредієнти повинні бути охолодженими. З'єднуємо них у ємкості і збиваємо до однорідного крему», - розповіла Юлія.

Шоколадні панкейки.

Для другого, шоколадного крему, знадобляться 300мл. жирних вершків; 200гр. молочного, або 150гр. чорного шоколаду.

«Вершки нагріваємо та знімаємо з вогню. Додаємо шоколад та перемішуємо вінчиком до однорідності. Даємо масі охолонути. Закриваємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник до загущення. Збиваємо до пишного крему», - поділилася секретами авторка кулінарного блогу.

У коментарях до рецепту шоколадних панкейків підписники зазначають, що виходить дійсно смачно:

«Я вже спробувала рецепт, шикарно»,

«Дякую за файний рецепт»,

«Я навіть не знала, що виходить так смачно»,

«Ідеально!».

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ