Ідеальні шоколадні панкейки з секретиком: рецепт, з яким все вийде

Ідеальні шоколадні панкейки з секретиком: рецепт, з яким все вийде

Шоколадні панкейки вийдуть дуже м’якими з насиченим смаком, пише Politeka.net. За бажанням, з них можна зробити навіть оригінальний тортик. Як, наприклад, авторка кулінарного каналу Юлія Віліч.

«Тортик робимо за бажанням, головне зробити панкейки з будь-яким додатком (джем, карамель, шоколад, згущонка)», - розповіла фудблогерка на своїй сторінці в Інстаграм.

Шоколадні панкейки.

Інгредієнти для шоколадних панкейківв знадобляться такі: 175гр. борошна;, 25гр. какао; 240мл. теплого молока; 2 яйця; 50гр. цукру + пакетик ванільного; 2ст.л рослинної олії без запаху; 1/3ч.л солі; 8гр. розпушувача.

Першкий крок у приготуванні шоколадних панкейків – змішуємо яйця та цукор.

«Легенько збиваємо вінчиком», - пояснила кулінар.

Додаємо у суміш молоко, засипаємо просіяні сухі інгредієнти і ретельно вимішуємо до однорідної консистенції. Олію додаємо в кінці.

Панкейки смжаться на попередньо добре розігрітій пательні без олії, якщо посуд з антипригарним покриттям. Якщо ні - зовсім трішечки змажте пательню олією.

Шоколадні панкейки.

«Орієнтовно пів-черпака тіста викладаємо по центрі і круговими рухами черпака робимо з тіста круг. Як тільки на панкейку почнуть утворюватися бульбашки – перегорніть і просмажте впродовж кількох секунд», - розповіла авторка кулінарного блогу.

Шоколадні панкейки.

А щоб вийшло ще смачніше Юлія поділилася ще одним секретом - варіантами крему, з яким можна зробити тортик з шоколадних панкейків. Так, для першого варіанту знадобляться 250гр. маскарпоне, або вершкового сиру, 100мл. жирних вершків; 50гр. цукрової пудри.

«Всі інгредієнти повинні бути охолодженими. З'єднуємо них у ємкості і збиваємо до однорідного крему», - розповіла Юлія.

Шоколадні панкейки.

Для другого, шоколадного крему, знадобляться 300мл. жирних вершків; 200гр. молочного, або 150гр. чорного шоколаду.

«Вершки нагріваємо та знімаємо з вогню. Додаємо шоколад та перемішуємо вінчиком до однорідності. Даємо масі охолонути. Закриваємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник до загущення. Збиваємо до пишного крему», - поділилася секретами авторка кулінарного блогу.

У коментарях до рецепту шоколадних панкейків підписники зазначають, що виходить дійсно смачно:

«Я вже спробувала рецепт, шикарно»,

«Дякую за файний рецепт»,

«Я навіть не знала, що виходить так смачно»,

«Ідеально!».

Поделиться сюжетом

Последние новости

Как защитить урожай и дом от грызунов: лучшие методы огородников

Отмывание денег через интернет: ПриватБанк оставляет клиентов без защиты

Как снизить вред жареного мяса: доктор Комаровский раскрыл элементарные способы

Украину накроет мощная магнитная буря

"Нафтогаз" показал, что делать при ошибочной оплате за газ: как вернуть деньги

Простой рецепт булочек для бургеров от звезды "Мастер Шеф": лучше магазинных

"Мы не хуже Польши": звезда "МастерШефа" Эктор Хименес-Браво назвал главный плюс Украины

Мобилизация женщин неизбежна: эксперты указали, куда будут отправлять служить

Чем подкормить землю осенью, чтобы иметь рекордный урожай в следующем году: уловки хозяев

Нужен ядерный зонтик Соединенных Штатов, - военный эксперт о гарантиях безопасности Украины

Руководитель прокуратуры в 42 года получает 785 000 грн пенсии: разобраться почему – не выходит

Значительная часть украинцев может выйти на пенсию раньше: в ПФУ сообщили, для кого это возможно

В оккупированном Таврийске проблемы с питьевой водой

В Украине ужесточили контроль: что нужно знать работодателям о трудоустройстве иностранцев

Как приготовить вкусную и нежную яичницу: кулинар поделилась идеальным рецептом яиц