Ідеально з домашнім соусом: "Мастер Шеф" Мартиновська дала рецепт простого весняного салату
Зірка шоу "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська розповіла, як приготувати простий та корисний салат удома з пікантним соусом. Мартинівська запевняє, що зробити вдома соус, як у ресторані, простіше та смачніше, ніж може здатися.
Інгредієнти:
- Салат Ромен або інший зелений
- Варені яйця
- Зелена цибуля
- Запечене філе курки або перепела
Для соусу туна:
- 100 г консервованого в олії тунця
- 1 жовток
- 1 ч. л. гірчиці
- 100-150 г рафінованої олії
- 1 зубчик чеснока
- 50 г сыру
- Сік лимона
- сіль
- цукор
Приготування:
Для початку приготуємо соус туна. Змішайте жовток, гірчицю, лимонний сік, сіль та цукор. Поступово влийте олію, постійно перемішуючи, щоб вийшов густий майонез, розповідає "Мастер Шеф" Мартиновська.
Додайте до майонезу натертий часник, натертий пармезан та консервований тунець. Збийте все блендером до однорідної маси.
"Мастер Шеф" Мартиновська додає, у великій тарілці змішайте нарізаний салат, відварені яйця, нарізане запечене куряче філе або перепела.
Полийте салат отриманим соусом туна і посипте зверху нарізаною зеленою цибулею, радить "Мастер Шеф" Мартиновська.