Італійці будуть у захваті: як приготувати ідеальну вершково-часникову пасту за лічені хвилини
Рецепт вершково-часникової пасти ідеально підходить для тих, хто хоче приготувати щось швидке та смачне без зайвих зусиль.
Рекомендується для напружених буднів або коли ви хочете здивувати гостей без зайвих зусиль. Рецепт від BBC Good Food точно сподобається.
Для приготування знадобиться:
- 300 г тальятеле;
- 20 г солоного вершкового масла;
- 6 зубчиків часнику;
- 2 столові ложки борошна;
- 150 мл курячого бульйону;
- 200 мл жирних вершків;
- 85 г тертого пармезану;
- 20 г свіжої петрушки.
Спочатку відваріть макарони згідно з інструкцією на упаковці. Поки макарони варяться, розтопіть вершкове масло у великій каструлі. Додайте подрібнений часник і чорний перець. Обсмажуйте 4-5 хвилин, поки часник не стане золотисто-жовтим, а аромат не пошириться по всій кухні.
Потім додайте борошно і обсмажуйте ще хвилину. Потім поступово додайте курячий бульйон і перемішайте, щоб не було грудочок. Влийте вершки, додайте сир пармезан і добре перемішайте, поки соус не стане м'яким і однорідним.
Додайте до соусу відварену пасту разом з водою, в якій вона варилася. Перемішати, щоб соус рівномірно розподілився по макаронах. Якщо соус здається занадто густим, додайте трохи води, в якій варилися макарони, щоб довести його до потрібної консистенції.
Подаємо пасту на тарілки, прикрашаємо свіжою петрушкою і залишками тертого пармезану. Насолоджуйтеся цією ароматною стравою, найкраще вона смакує одразу після приготування!
Раніше ми повідомляли, рецепт неповторно смачних та легких міні-пончиків.
Сезон гарбуза, рецепт надзвичайно смачних оладок-детальніше на Знай.ua.