Кабачкове Олівʼє: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт смачного та оригінального салату
У себе в Instagram колишня суддя шоу "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася оригінальним рецептом кабачкового Олівʼє, яке не нашкодить фігурі.
"Тепер ви можете насолоджуватися улюбленою стравою без шкоди для своєї дієти та здоров’я! Будьте впевнені", – радить зірка "Мастер Шеф".
Для приготування кабачкового Олівʼє "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова використала такі інгредієнти:
- кабачки - 550 г (3 шт.)
- кріп - 20 г
- плавлені сирки - 2 шт.
- часник - 2 зуб.
- гірчиця в зернах - 2 ст.л.
- безпечний домашній майонез - 100 г
Безпечний майонез готується з варених яєць – він такий же смачний, як і звичайний, але без ризику захворіти на сальмонельоз. Щоб приготувати такий майонез, "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова взяла:
- яйця (варені круто) - 2 шт.
- олія - 50 г
- лимонний сік - 8 г
- сіль - 4 г
- мед - 15 г
Кабачки "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова нарізає невеликими кубиками, складає в миску, заливає окропом, додає 1 ч.л. солі, перемішує та лишає на 10 хвилин.
Тим часом готуємо майонез. В чаші блендера змішуємо варені яйця, олію, лимонний сік, сіль, мед і просто перебиваємо все до однорідності.
З кабачків зливаємо гарячу воду. В миску до кабачків "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова додає майонез, вичавлений часник, грічицю в зернах, натерті на крупній тертці плавлені сирки та дрібно нарізаний кріп. Перемішуємо все – і наш кабачковий Олівʼє готовий.