Хочете турецький серіал - заведіть з ними стосунки: 3 знаки Зодіаку, яких найскладніше кохати

Хочете турецький серіал - заведіть з ними стосунки: 3 знаки Зодіаку, яких найскладніше кохати

Кожна людина по-своєму виявляє почуття. Ця справа суто індивідуальна.

Хтось у коханні віддає всього себе, а хтось, відчувши закоханість, намагається її сховати чи навіть замаскувати під щось неприємне.

Закохана пара, фото: Знай.ua

Деякі знаки Зодіаку власноручно знищують кохання, а виною всьому їх характерні особливості.

Телець

Тільці – це приземлені особи. Вони з холодною логікою та обачністю ставляться навіть до любовних справ. Не вміють фліртувати, бояться зробити перший крок і вважають за краще спостерігати за об'єктом обожнювання здалеку. Якщо вже зірки допомогли Тельцям зав'язати стосунки, то незабаром представники травневого знаку своєю незграбною поведінкою руйнують взаємні, ще беззахисні почуття. Тельці не знають, як поводитися з партнером. Як піклуватися, як висловлювати свою любов. Вони закопують свої емоції глибоко всередині і роблять все, аби вони не просочилися і аби їх не помітила друга половинка. Холодні й обачні, у романі вони керуються законами суворого життя. Для них багато означають гроші, і часто Тільці довго пропадають на роботі, намагаючись заробити на забезпечення комфортного життя собі та своєму партнеру. Але про причини постійних затримок із супутником життя вони не діляться. А тим часом партнер накручує себе думками.

Близнюки

Мужчина, фото: Знай.ua

Це цікаві багатогранні особи, з якими не буває нудно. Вони знають, що таке пристрасть, потяг та закоханість, відкрито виявляють почуття та не бояться емоцій. Створити гармонійний союз любові Близнюкам заважає їхня непостійність і страх відповідальності.
Як тільки пристрасті згасають, а побут починає повільно перетворюватися на рутину, представники червневого знаку втікають на пошуки нових вражень, нових емоцій та нового партнера. Навіть відносини, побудовані на "пороховій бочці" - небезпечні, пригодницькі та різноманітні, Близнюків можуть відлякати. Вони намагаються всіма силами уникнути ситуацій, де необхідно ухвалювати складні рішення, зважувати наслідки та обирати. Не можна побудувати міцні стосунки на все життя без взаємної відповідальності кожної із сторін. Саме тому Близнюкам складно зав'язати сімейні стосунки зі щасливим фіналом. І тільки численні життєві помилки, їх прийняття і зроблені відповідні висновки здатні допомогти народженим під червневими зірками знайти щасливі відносини, які продовжаться все життя

Козоріг

Закохані, фото: Pinterest

Козороги вперті, часом дріб'язкові, прагнуть загальної слави і багато часу приділяють собі коханому. У любовних стосунках вони часто перекладають усю ініціативу на партнера, а самі намагаються вести звичний холостяцький спосіб життя. Скупо виявляють почуття і турботу, їм чуже тривале проведення часу наодинці зі своєю половинкою. Не соромляться розповідати про нюанси свого роману знайомим та друзям, іноді дозволяють собі недоречні жарти на адресу свого любовного партнера. Часто Козероги опускаються до суперечок через дрібниці, не вважають за потрібне піти на компроміс або акуратно загладити свою провину. Це відмінні керівники та бізнесмени, але погані партнери у перспективних амурних справах. Якщо Козоріг не зумів обмежити своє его, поточний роман закінчиться черговим важким розставанням і вислуховуванням претензій від партнера про його черствість, жахливу впертість, нетактовність і скромний прояв почуттів.

Раніше ми повідомляли про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоби потім не дивуватися.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Минус 30 грн в чеке: супермаркеты резко снизили цены на селедку, скумбрию и карпа

Лакомство без выпечки: быстрые сладости из печенья от "Мастер Шефа" Глинской

Точно будут уважать: 15 простых, но действенных правил пути к самосовершенствованию

Как восстановить плодородие почвы и увеличить урожай: огородники дали важные советы

Мобилизация в обход ТЦК: что изменилось для военнообязанных

Александр Мусиенко рассказал, будут ли ВСУ расширять свой плацдарм в Курской области

Роман Пальчиков: за этот год Украина разминировала территорию размером с Молдову

Чиновники "теряют" 100 прожиточных минимумов в каждой второй декларации: объяснить, откуда деньги, не могут

"Все плохо": мобилизация в Украине вызвала возмущение военного психолога

Немцы выпустили бюджетный электрокар для города: можно мчать 45 км/ч без прав

Прекрасная закуска из лаваша: рецепт жареных трубочек с курицей и грибами

"Сюрприз" в канун зимы: коммунальщики заявили о повышении тарифа на 40%

Смерть украинской журналистки Рощиной в плену РФ: появилась реакция США

Не стоит гроша? Почему селяне получают копейки за сдачу землю в аренду

Новые санкции против "кошельков" Кремля: Британия заморозила активы двух олигархов