Класний рецепт салату з морквою по-корейськи: і ситно, і смачно
Салати з морквою по-корейськи зазвичай готуються дуже швидко і просто. Адже все що потрібно – це нарізати інгредієнти, додати пікантну моркву і все, салат готовий.
Морква по-корейськи добре смакує з твердим сиром, консервованою кукурудзою, ковбасами та іншими продуктами. Її додають у домашні хот-доги, шаурму, рулети.
Також морква по-корейськи дуже смачна, якщо її поєднати з копечною куркою.
Рецептом такого салату і поділилася фудблогерка Таті Чуднова. Отже, для його приготування слід взяти так інгредієнти: копчена курка, яйця відварені, морква по-корейськи, консервована кукурудза, сметана і діжонську гірчицю.
Рецепт салату з морквою по-корейськи.
Курку і яйця нарізаємо, додаємо консервовану кукурудзу і моркву по-корейськи. Сметану поєднуємо з гірчицею, заправляємо салат і можна смакувати!
Коментуючи цей рецепт салату з морквою по-корейськи, підписники фудблогерки діляться також своїми маленькими хитрощами:
«Колись робила такий салат, але замість вареного яйця додавала омлет. Теж смачно було»,
«Додаю сухарики»,
«Кислий огірок я б ще додала»,
«Класний рецепт».
Рецепт салату з морквою по-корейськи.