Краще, ніж салат: рецепт смачного рулету з крабовими паличками в лаваші
Рулет "Світлофор" із крабовими паличками може бути як сніданком чи перекусом на кожен день, так і оригінальною закускою для святкового столу.
А на весь процес приготування у вас піде лише 15 хвилин. Рецептом поділився кулінарний блогер Алекс Міль.
На одну порцію рулету з крабовими паличками нам знадобляться такі інгредієнти:
- лист лавашу ~ 80 г
- яйця (варені круто) - 3 шт.
- огірки - 2-3 шт. (~200 г)
- крабові палички - 140 г
- майонез - 40 г (можна приготувати домашній, рецепт нижче)
- плавлений сирок "Дружба" - 2 шт.
- сіль і мелений перець - за смаком
Плавлені сирки натираємо на крупній тертці та змішуємо з майонезом. За смаком можна додати сіль і перець. Лист лавашу повністю змащуємо сирно-майонезню масою.
Далі в три лінії натираємо начинку – перша лінія це огірок, далі варені яйця і в кінці крабові палички. Лаваш скручуємо в тугий рулет і даємо йому трохи настоятися в холодильнику. Перед подачею нарізаємо рулет на шматки і можна насолоджуватися.
Раніше суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво розповів, як приготувати безпечний майонез із варених яєць. Для цього нам знадобляться такі інгредієнти: 3 яйця, 80 г води, 50 г оливкової олії, 1 ст.л. оцту та сіль за смаком. Просто перебиваємо все блендером до однорідності, і майонез готовий.