Краще за будь-які суші: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт смачних кабачкових ролів
Колишня суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася з українцями оригінальним рецептом кабачкових рулетиків із сиром і шинкою.
"Сезон кабачків у розпалі, тому я підготувала для вас ще один рецепт. Роли з кабачків. Ніжні кабачки, соковита шинка та розтоплений сир, що тягнеться з кожним шматочком", – радить "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова.
Для приготування кабачкових ролів "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова бере такі інгредієнти:
- кабачок молодий - 1 шт (приблизно 300 г)
- сир твердий - 100 г
- шинка - 100 г
- панірувальні сухарі - 100 г
- сухий часник - 1 ч.л.
- сіль - 0,5 ч.л.
- олія оливкова - 10 г
Кабачок "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова нарізає тоненькими слайсами, щоб вони легко скручувалися в роли. Якщо настільки тонко нарізати кабачок не вийшло, то на одну хвилину занурьте кабачок в окріп, а потім одразу перемістіть його в холодну воду, після цього він стане мʼякшим і слухнянішим.
Сир і шинка також мають бути нарізані тонкими слайсами.
Панірувальні сухарі змішуємо з сіллю та сухим часником. Слайси кабачка по одному обвалюємо з обох боків у паніровці, зверху викладаємо слайс шинки, слайс сиру та загортаємо роли.
Кабачкові роли "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова складає в форму для запікання, застелену пергаментом, змащеним олією. Запікаємо роли в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 15 хвилин – і закуска готова.