Курячі сердечка готую тільки так: переможниця "Мастер Шеф" дала бюджетний рецепт

Курячі сердечка готую тільки так: переможниця "Мастер Шеф" дала бюджетний рецепт

Про цей рецепт страви з курячих сердечок Ліза Глінська каже: "Готую тільки так", пише Politeka.net.

«Ніжні, м'які, смачні курячі сердечка у сметанному соусі. Це одна з улюблених страв у моїй родині, яка чудово поєднується з будь-яким гарніром», - розповіла Глінська на своєму каналі.

За словами переможниці «Мастер Шеф», готуються такі курячі сердечка легко та швидко.

Отже, інгредієнти знадобляться такі: 1 кг сердечок курячих (підійдуть також індичі), цибуля – 3 шт середнього розміру, сіль та чорний перець, а також сметана – 200 г. 15-20%, кріп, вода – 100 мл, борошно – столова ложка та олія для смаження.

Як приготувати курячі сердечка.

Спосіб приготування курячих сердечок за рецептом Лізи Глинської:

З сердечок зрізаємо зайвий жир, розрізаємо навпіл і добре промиваємо.

Цибулю необхідно нарізати тонкими пластинами.

Наступний крок – на розігріту пательню додаємо олію, викладаємо сердечка та нарізану цибулю.

Солимо, перчимо і перемішуємо.

Обсмажувати курячі сердечка та цибулю Ліза Глінська радить на високій температурі. Коли цибуля пустить сік, треба накрити страву кришкою і потомити на вогні ще 20 хвилин.

Як приготувати курячі сердечка.

Тепер з'єднуємо в мисці сметану, воду та борошно. Перемішуємо до зникнення грудочок.

Сметанний соус додаємо в цибулю та сердечки на пательні. Знижуємо температуру до середньої і помішуємо страву до тих пір, поки підлива не загусне.

За дві хвилини до вимкнення вогню додаємо в курячі сердечка дрібно нарізаний кріп.

Також солимо і перчимо страву за смаком.

«Класний, простий, зрозумілий рецепт, і швидко і найголовніше нічого не смажили!»,

«Таке ми любимо!»,

«Смачний та швидкий рецепт!»,

"Простий, доступний для всіх і дуже смачно" - коментують цей рецепт приготування курячих сердечок підписнику на сторінку Лізи Глінської.

Як приготувати курячі сердечка.

Ідеальна закуска: "Мастер Шеф" Ярославський показав рецепт малосольних кабачків.

Не тільки просто, а й дуже бюджетно: "Мастер Шеф" Глінська дала рецепт хрусткої закуски з цибулею.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Госэкоинспекция прекратила незаконный лов биоресурсов в Киевской области

Нежная курочка в сливочно-томатном соусе: как сделать мясо мягким и вкусным

Компенсация и санаторий: кто имеет право на бесплатное оздоровление

Сеть поразила история о квадроберах, пожилой женщине и бездомном

Цена снизится с 4,32 до 2,64 грн за 1кВт/час: тариф на электроэнергию с октября изменился не для всех

В ГУР доложили о выведении из строя российского тральщика "Обухов"

Ирина Билык снова сделала это с Димой Коляденко: "Спасибо, солнышко..."

К гречке или картошке: как приготовить вкусные куриные тефтели, простой рецепт

Новые правила мобилизации: уклонистов прижали окончательно

Сбитие из Patriot российских "Кинжалов" попало на видео

Сколько можно сэкономить на ночном тарифе на электроэнергию

Дали меньше времени для посещения ТЦК: Кабмин значительно сократил сроки явки по повестке

Ученые зафиксировали странное излучение во время грозы – поможет объяснить причину молнии

Конесервированные груши на зиму: останутся, как свежие и нужно всего 3 ингредиента

Суд избрал меру пресечения для скандальной руководительницы МСЭК