Курячий м'ясний хліб з овочами: легкий та ситний варіант для перекусу
Популярна авторка кулінарного блогу Юлія Віліч в Instagram поділилася своїм варіантом рецепту м'ясного хліба з овочами.
Цей м'ясний хліб з курячим фаршем та овочами – ідеальний вибір для здорових бутербродів. Він виходить дуже смачним, ситним та корисним.
Інгредієнти:
- 1 кг м'ясного фаршу (курячий)
- 300 г відвареної пекінської капусти (без зайвої вологи, варити 30 хвилин)
- 2 цибулини (дрібно нарізані та обсмажені на невеликій кількості олії)
- 4 яйця
- 100 г болгарського перцю (нарізаного на дрібні шматочки)
- 100 г моркви (нарізаної та відвареної до стану аль денте)
- Декілька столових ложок консервованого горошку
- 3 ст. л. манної крупи
- Сіль, перець за смаком
Приготування:
У блендері змішайте пекінську капусту та обсмажену цибулю до стану пюре. Перекладіть отриману масу миску з фаршем. Додайте сіль та перець за смаком. Вбийте яйця і наприкінці додайте манну крупу. Добре перемішайте масу.
Змастіть форму для випікання вершковим маслом і присипте сухарями.
Викладіть м'ясну масу у форму і випікайте в розігрітій духовці: спочатку 20 хвилин при температурі 240 градусів, потім понизьте температуру до 160 градусів і випікайте ще 40-50 хвилин.
Після випікання дайте хлібу повністю охолонути у формі, потім вийміть та наріжте на порційні шматочки.