Ледачі хачапурі: "Мастер Шеф" Литвинова розповіла, як зробити смачну страву на сковороді
Зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла в соціальній мережі, що зараз із лаваша та сиру можна приготувати будь-що і навіть пиріг на сковороді. Хрумка скоринка, що випливає розплавлений сир, ароматна зелень - таким виходить "ліниве" блюдо, ділиться "Майстер Шеф".
Інгредієнти:
- Яйця: 4 шт.
- Вершки 33%: 250 г.
- Лаваш: 300 г.
- Сулугуні: 250 г.
- Сир 9%: 100 р.
- Масло гхі: 10 г.
- Сіль: щіпка.
- Пергамент.
Інструкції:
Наріжте лаваш на дрібні шматочки за допомогою ножиць, розповідає "Мастер Шеф" Литвинова.
Тертий сулугуні перемішайте з сиром, а також додайте порізану зелень.
Змішайте яйця із вершками.
Змастіть сковороду гі і викладіть на дно половину нарізаного лаваша. Залийте половиною яєчно-вершкової суміші.
"Мастер Шеф" Литвинова розповідає, покладіть зверху суміш сулугуні, сиру та зелені.
Покладіть лаваш, що залишився, і залийте залишками яєчно-вершкової суміші.
Запікайте під закритою кришкою на мінімальному вогні 25-30 хвилин.
Зніміть кришку, покрийте пергаментний пиріг і знову прикрийте кришкою. Переверніть пиріг на кришку, потім перекладіть його назад на сковороду на пергаменті і запікайте ще 5-8 хвилин без кришки, радить "Мастер Шеф" Литвинова.
Подавайте готовий пиріг та насолоджуйтесь його смаком!