Ледачий грецький пиріг: смачний сніданок за півгодини від "Мастер Шефа" Литвинової
Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як зробити швидке перекушування на лаваші з сиром.
Цей пиріг стане чудовим варіантом для поживного сніданку, який зарядить енергією на весь день.
Інгредієнти:
- Круглий лаваш (або тортилья або основа для піци) – 1 шт.
- Яйця – 3 шт.
- Сир – 50 г
- Сир фета – 50 г
- Томати чері – 5 шт.
- Оливки – 5 шт.
- Моцарела - 50 г
- Шпинат – 30 г
- Зелена цибуля – 15 г
Приготування:
На дно форми для запікання чи сковороди, що підходить для духовки, викладіть лаваш чи тортилью, розповідає "Мастер Шеф" Литвинова.
Вбийте яйця на лаваш і розмішайте вилкою. "Мастер Шеф" Литвинова додає, далі рівномірно викладіть сир, дрібно нарізану зелену цибулю, розрізані навпіл томати черрі, нарізані оливки та листя шпинату.
Додайте сир, а зверху натріть інший вид сиру за бажанням. Запікайте пиріг у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20-25 хвилин.
За словами "Мастер Шефа" Литвинової, цей пиріг виходить ароматним і ситним, що ідеально підходить для сніданку, тому можна сміливо подавати його вранці за столом.