Літо збережеться в кожній банці: як закоснервувати черешню на зиму, рецепт компоту
Смачні, солодкі черешні, закриті в банці, призначені для того, щоб смакувати ними взимку.
Компот, приготовлений за цим рецептом – це два в одному: соковиті ягоди та відмінний напій.
Інгредієнти:
- черешні;
- цукор (4 столові ложки на літрову банку);
- води.
Спосіб приготування:
Черешні ретельно промийте, обсушіть та видаліть плодоніжки. Розкладіть плоди у стерилізовані літрові банки.
У кожну банку додаємо по 4 столові ложки цукру. Черешні, засипані цукром, залийте теплою кип'яченою водою так, щоб вона їх покрила, і нещільно закрийте банки підсушеними ошпареними кришками.
До черешні можна додати будь-яку ягоду. Зараз ягода стала ще популярнішою, її вирощують практично у всьому світі: їдять свіжою, використовують як інгредієнт фруктових салатів, роблять сік, готують варення, ягідне вино, варять компот. При консервуванні компоту на зиму не можна зберігати понад 2 роки.
Якщо не зробите цю закрутку , то сильно пошкодуєте: рецепт густого варення зі слив.
Раніше ми повідомляли про відпочинок у спеку і без головного болю вгамує безалкогольний Апероль Шприц: як зробити смачніше.