М'яка з рум'яною скоринкою: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт ідеальної паски на жовтках

М'яка з рум'яною скоринкою: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт ідеальної паски на жовтках

Суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво розповів у соціальній мережі, як приготувати дуже ніжну та м'яку паску на жовтках, із родзинками та рум'яною скоринкою.

Інгредієнти:

  • 600 г борошна
  • 3 яєчні жовтки
  • 300 г молока
  • 180 г вершкового масла
  • 180 г цукру
  • 8 г сухих дріжджів або 24 г пресованих
  • 1/2 чайної ложки рік
  • 150 г ізюму
  • цедра апельсина
  • 1 ч. л. ванільного цукру
  • 120 г апельсинового соку
  • 50 г міцного алкоголю

Для глазурі:

  • 100 г білка
  • 100 г цукрової пудри
  • 100 г цукру

Приготування:

Залити сухофрукти апельсиновим фрешем, додати міцний алкоголь і довести до кипіння, ділиться "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Приготувати опару: в тепле молоко додати дріжджі та цукор, перемішати і залишити в теплому місці на 7-10 хвилин до утворення густої дріжджової шапочки.

Збити жовтки із сіллю, цукром та ванільним цукром до пишної світлої маси. Додати розм'якшене вершкове масло і цедру апельсина, добре збити.

"Мастер Шеф" Хіменес-Браво радить далі додати опару та перемішати. Поступово додати борошно, що просіює, замісити тісто. Накрити і залишити у теплому місці на 40-60 хвилин до збільшення у 2 рази.

Додати сухофрукти, перемішати, накрити плівкою та залишити в теплі ще на 30-40 хвилин.

Змастити форми для випікання олією, розкласти тісто на 1/3 форми і залишити в теплі на 1 годину для підйому.

Випікати паски в розігрітій до 170 градусів духовці 15 хвилин, потім зменшити температуру до 160 і випікати ще 15 хвилин. Після 20 хвилин можна накрити паски фольгою. Перевірити готовність сухою зубочисткою, зауважив "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Для глазурі на водяній бані змішати білки та цукор, додати цукрову пудру. Збити меренгу, поступово збільшуючи швидкість міксера та додаючи пудру.

Дуже оригінально та смачно: рецепт салату від судді "Майстер Шеф" Хіменеса-Браво.

Хіменес-Браво дав оригінальний рецепт омлету.

Таку вівсянку ви полюбите: Ектор Хіменес Браво поділився смачним рецептом.

Поделиться сюжетом

Последние новости

На временно оккупированной Донбассе проблемы с водоснабжением

Куриные зразы с оливками: как готовить быстро, просто и очень вкусно

Цена одной из этих памятных монет в Украине взлетела в 16 раз, другая – в 39: как "продаться" с выгодой

Суммы в платежках могут пересчитать: украинца заставили доплатить за газ 134 тысячи

Usher еще в 15 лет стал жить с P. Diddy: кто и почему отдал подростка скандальному продюсеру

Какие новые функции получит Армия+ после обновления

Достанут всех: ТЦК угрожает уклонистам серьезными последствиями

Замена борщу: как сделать необычный капустный суп с фрикадельками, видео

Немецкие военные присутствовали на спортивных соревнованиях вместе с россиянами – минобороны проводит расследование

Старт отопительного сезона: когда обещают теплые батареи

Изменения коснутся едва ли не каждого кошелька: названы последствия повышения налогов

Не дошедшее письмо: почему женщина ждала ответа 48 лет

В Одесской области мужчина поджег больницу, потому что не хотел делать укол: дело закончилось судом

Как хранить на зиму фасоль, чтобы не завелись жучки: хозяйки раскрыли уловки

Украинцы получат новые платежки за воду: денег понадобится больше