М'який смак із скоринкою: "Мастер Шеф" Ярославський розповів, як зробити швидкий чізкейк із вершками
Зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський розповів в Інстаграм, як зробити смачний чізкейк за простим рецептом, а також дав кілька корисних порад.
Інгредієнти:
- 500 г сиру Філадельфія
- 100 г цукру
- 200 г яєць (4 шт. середніх або 3 великих + 1 жовток)
- 160 г вершків 30-35%
- Ваніль або екстракт ванілі за бажанням
Інструкції:
Підготуйте всі інгредієнти кімнатної температури, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.
Розминаємо крем-сир лопаткою, додаємо яйця, цукор, перемішуємо віночком, додаємо вершки і знову віночком робимо рівномірну суміш. Не треба надто багато збивати, просто добре перемішайте.
"Мастер Шеф" Ярославський радить, влийте суміш у форму, викладену пергаментом, та розігріту до 220 градусів. Випікайте 20-21 хвилину, стежте, щоб скоринка стала палаючою з карамельним присмаком.
Остудіть чізкейк і дайте йому вистояти в холодильнику хоча б 3-4 години.
Після охолодження наріжте та насолоджуйтесь поєднанням солодких та солоних смаків із карамельними нотками.
Підказка: щоб надати чізкейку особливого смаку, можна замінити 7-10% крем-сиру на сир з блакитною пліснявою, Брі або м'який козячий сир, зауважив "Мастер Шеф" Ярославський.