Мʼясо не потрібне: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт нагетсів із цукіні чи кабачка
На своїй сторінці в Instagram суддя шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився простим і швидким рецептом овочевих нагетсів із цукіні або кабачка.
Це легка, оригінальна, доступна та дуже смачна закуска, яка замінить звичайні мʼясні нагетси. Нагетси із цукіні виходить хрусткими зовні, але ніжними та мʼякими всередині.
Для приготування овочевих нагетсів "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:
- цукіні або кабачок - 1 шт.
- борошно - 200 г
- сіль - 1 ч.л.
- орегано сушене - 1 ч.л.
- вода - 300 г
- сухарі панірувальні - 50 г
- олія для смаження
Цукіні "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво нарізає кільцями товщиною приблизно 1 см і з кожного кільця вирізає серцевинку з насінням – вона нам не знадобиться.
Для кляру в мисці змішуємо до однорідності борошно, воду, сіль та орегано. За бажанням можна додавати улюблені спеції. На окрему тарілку насипаємо панірувальні сухарі.
"Бублики" з цукіні спершу занурюємо в кляр, щоб він їх повністю вкрив, потім обвалюємо в панірувальних сухарях і смажимо в достатній кількості олії, дуже добре розігрітої. "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво використовує приблизно 1 л олії, але можна і менше.
Подавати нагетси з цукіні "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво радить зі сметанним соусом, або будь-яким іншим за бажанням.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.