Млинці, які вийдуть в усіх з першого разу: неймовірно смачний рецепт

Млинці, які вийдуть в усіх з першого разу: неймовірно смачний рецепт

Як приготувати ніжні млинціна молоці розповіла авторка кулінарного каналу «sweet_workshop_of_yuliya».

«Рецепт солоної карамелі та млинців, які вийдуть абсолютно в усіх з першого разу», - розповіла авторка блогу.

Отже, для приготування млинців на молоці потрібні такі інгредієнти: яйця - 2 шт., цукор - 15 г, сіль - 2 г, молоко - 200 г, пшеничне борошно - 60 г, олія - 1 ст.ложка.

Для карамелі: цукор - 90 г, ванільний цукор - 5 г, вода - 25 г, вершки від 30% - 70 г, вершкове масло - 40 г, сіль - за смаком.

Хід приготування млинців на молоці: яйця збити з цукром та сіллю.

«Якщо плануєте млинці подавати не з карамеллю, а з ягідним соусом, то цукру можна додати більше - 25 г. Соус з кислинкою, тому млинці можна зробити солодшими», - порадила авторка кулінарного каналу.

Млинці на молоці.

Після слід додати ледь тепле молоко і в декілька етапів борошно. Для того, щоб млинці вийшли дуже ніжними, борошно слід просіяти 2–3 рази.

«Не додавайте все борошно одразу, слідкуйте за консистенцією. У Вас може піти менше або навіть більше борошна», - пояснила кулінар.
Потім слід ретельно перемішати масу вінчиком, щоб не було грудочок, додати олію.

Печемо млинці на розігрітій сковороді 1–2 хвилини з обох сторін.

Хід приготування карамелі: цукор насипати у каструлю з товстим дном і залити водою.

«Він має повністю розчинитися і набути янтарного кольору», - пояснила Юлія, додавши, що перемішувати не потрібно, тому що цукор може кристалізуватися і будуть грудочки.

Варимо карамель до млинців на молоці на середньому вогні.
Коли цукор стане гарного янтарного кольору додати холодне вершкове масло. Вершки зʼєднати з ванільним цукром і добре нагріти.

«Не кипʼятити», - застерігає авкторка блогу.

Млинці на молоці.

Наступний крок - у декілька етапів влити вершки у цукрову масу, постійно перемішуючи.
Варити 1-2 хв. Додати сіль за смаком і взбити блендером протягом приблизно хвилини.

Таку карамель зберігати в холодильнику в скляній банці під кришкою два тижні.

Оладки вийдуть смачними навіть без цукру - "Мастер Шеф" Ярославський показав свій рецепт.

Ці млинці будуть смачними навіть без начинки - простий і швидкий рецепт від шеф-кухаря.

Млинці вийдуть ідеальними - кулінар поділилася рецептом, від якого у захваті.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ