Млинці, які вийдуть в усіх з першого разу: неймовірно смачний рецепт

Млинці, які вийдуть в усіх з першого разу: неймовірно смачний рецепт

Як приготувати ніжні млинціна молоці розповіла авторка кулінарного каналу «sweet_workshop_of_yuliya».

«Рецепт солоної карамелі та млинців, які вийдуть абсолютно в усіх з першого разу», - розповіла авторка блогу.

Отже, для приготування млинців на молоці потрібні такі інгредієнти: яйця - 2 шт., цукор - 15 г, сіль - 2 г, молоко - 200 г, пшеничне борошно - 60 г, олія - 1 ст.ложка.

Для карамелі: цукор - 90 г, ванільний цукор - 5 г, вода - 25 г, вершки від 30% - 70 г, вершкове масло - 40 г, сіль - за смаком.

Хід приготування млинців на молоці: яйця збити з цукром та сіллю.

«Якщо плануєте млинці подавати не з карамеллю, а з ягідним соусом, то цукру можна додати більше - 25 г. Соус з кислинкою, тому млинці можна зробити солодшими», - порадила авторка кулінарного каналу.

Млинці на молоці.

Після слід додати ледь тепле молоко і в декілька етапів борошно. Для того, щоб млинці вийшли дуже ніжними, борошно слід просіяти 2–3 рази.

«Не додавайте все борошно одразу, слідкуйте за консистенцією. У Вас може піти менше або навіть більше борошна», - пояснила кулінар.
Потім слід ретельно перемішати масу вінчиком, щоб не було грудочок, додати олію.

Печемо млинці на розігрітій сковороді 1–2 хвилини з обох сторін.

Хід приготування карамелі: цукор насипати у каструлю з товстим дном і залити водою.

«Він має повністю розчинитися і набути янтарного кольору», - пояснила Юлія, додавши, що перемішувати не потрібно, тому що цукор може кристалізуватися і будуть грудочки.

Варимо карамель до млинців на молоці на середньому вогні.
Коли цукор стане гарного янтарного кольору додати холодне вершкове масло. Вершки зʼєднати з ванільним цукром і добре нагріти.

«Не кипʼятити», - застерігає авкторка блогу.

Млинці на молоці.

Наступний крок - у декілька етапів влити вершки у цукрову масу, постійно перемішуючи.
Варити 1-2 хв. Додати сіль за смаком і взбити блендером протягом приблизно хвилини.

Таку карамель зберігати в холодильнику в скляній банці під кришкою два тижні.

Оладки вийдуть смачними навіть без цукру - "Мастер Шеф" Ярославський показав свій рецепт.

Ці млинці будуть смачними навіть без начинки - простий і швидкий рецепт від шеф-кухаря.

Млинці вийдуть ідеальними - кулінар поділилася рецептом, від якого у захваті.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Как защитить урожай и дом от грызунов: лучшие методы огородников

Отмывание денег через интернет: ПриватБанк оставляет клиентов без защиты

Как снизить вред жареного мяса: доктор Комаровский раскрыл элементарные способы

Украину накроет мощная магнитная буря

"Нафтогаз" показал, что делать при ошибочной оплате за газ: как вернуть деньги

Простой рецепт булочек для бургеров от звезды "Мастер Шеф": лучше магазинных

"Мы не хуже Польши": звезда "МастерШефа" Эктор Хименес-Браво назвал главный плюс Украины

Мобилизация женщин неизбежна: эксперты указали, куда будут отправлять служить

Чем подкормить землю осенью, чтобы иметь рекордный урожай в следующем году: уловки хозяев

Нужен ядерный зонтик Соединенных Штатов, - военный эксперт о гарантиях безопасности Украины

Руководитель прокуратуры в 42 года получает 785 000 грн пенсии: разобраться почему – не выходит

Значительная часть украинцев может выйти на пенсию раньше: в ПФУ сообщили, для кого это возможно

В оккупированном Таврийске проблемы с питьевой водой

В Украине ужесточили контроль: что нужно знать работодателям о трудоустройстве иностранцев

Как приготовить вкусную и нежную яичницу: кулинар поделилась идеальным рецептом яиц