Можете на ніч їсти: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт екзотичної курки із гостринкою
Тетяна Литвинова, колишня суддя телевізійного кулінарного шоу "Мастер Шеф" поділилася варіантом приготування чудового індійського каррі з куркою, здатного внести яскраві фарби у сірі будні. "Мастер Шеф" Литвинова дала докладний посібник з приготування чудового індійського карі з куркою, який здивує простотою приготування.
Для страви знадобляться:
- 500 г курячих стегон без кісток
- 500 г гарбуза
Для соусу:
- 100 г цибулі ріпчастої
- 120 г моркви
- 400 г помідорів пілати (або томатного соку)
- 100 г солодкого перцю
- 2 ст. л. рослинного масла
- 1 ст.л. олії гхі
- 20 г спецій "Каррі"
- 2 год. л. рік
- 20 г імбиру
- 20 г часнику
Приготування:
Наріжте курку на кубики і обсмажте їх на суміші олії гхі та олії, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.
Для соусу наріжте цибулю, моркву, перець та помідори пелаті (або використовуйте томатний сік). Додайте очищений імбир і перемішайте все в блендері.
"Мастер Шеф" Литвинова розповідає далі, додайте приготований соус до курки та доведіть до кипіння протягом 10-15 хвилин. Потім покладіть туди гарбуз і спеції, добре перемішайте. Підсоліть і дайте ще 10 хвилин покипіти, завершила рецепт "Мастер Шеф" Литвинова.