Можете з'їсти кілька за раз: рецепт міні-ватрушок з бубликами та сиром
Бублики з сиром вийдуть солодкими та смачними, головне вибрати ваш улюблений сир і жирність молока, розповідає в Інстаграм кулінар та фудблогер «Anny cooking».
Інгредієнти:
- 350 г (1 упаковка) бублик
- 400 мл молока
- 400 мл води
- 300 г кисломолочного сыра (9%)
- 2 яйця
- 1,5 ст. ложки цукру
- 1 пакетик (10 г) ванільного цукру
Приготування:
У глибокій мисці змішайте молоко та воду. Залийте бублики цією сумішшю. Залиште приблизно 1 годину, щоб вони стали м'якими. При необхідності додайте ще води, якщо бублики не повністю занурені.
У мисці змішайте кисломолочний сир, цукор, яйця та ванільний цукор. Збийте суміш блендером до однорідної консистенції. На лист, застелений пергаментним папером, викладіть м'які бублики.
У середину кожного бублика викладіть приблизно 1/2 чайної ложки сирної начинки (можна покласти трохи більше, якщо хочете).
Розігрійте духовку до 180 °C. Випікайте ватрушки в розігрітій духовці близько 20-25 хвилин, поки вони не стануть золотистими і почне з'являтися рум'яна скоринка.