Можна не тільки з куркою і краще ніж у Макдональдсі: рецепт кабачкових нагесів
Якщо у вас влітку дозрів щедрий урожай кабачків, а перевірені рецепти оладок, пирогів та запіканок вже набридли, варто спробувати поексперементувати із соковитим овочом.
Кабачкові нагетси в духовці вийдуть дуже соковитими і м'якими всередині, з шаленою скоринкою зовні. Готуються вони просто, навіть без олії.
Таку страву із задоволенням уплітатимуть навіть ті, хто постійно тримається у формі. Простим рецептом поділилася фудблогерка Дар'я у Instagram.
Інгредієнти:
- кабачки – 3 шт.
- яйця – 3 шт.
- мука – 4 ст. л.
- сухарі панірувальні – 200 г
- сир твердий – 100 г
- сіль, перець, сухий часник – за смаком
Спосіб приготування:
Наріжте кабачок, додайте спеції, ретельно перемішайте.
Збийте яйця із сіллю, а сухарі перемішайте із тертим сиром. Потім обваляйте кожен шматочок у борошні, яйцях і сухарях із сиром.
Викладіть на лист і готуйте в розігрітій духовці при температурі 200 С приблизно на 20 хвилин.
Подавайте зі сметаною!
Раніше ми повідомляли про дуже смачну піцу за 5 простих кроків.