Можно брать детям в школу: судья "Мастер Шеф" Ярославский дал рецепт сладкого печенья с изюмом
Звезда "Мастер Шеф" Владимир Ярославский решил поделиться вкусным рецептом для детей, которое точно им придется по вкусу. мешивание овсяных хлопьев, семян льна, изюма, орехов, апельсиновой цедры и меда создает восхитительное удовольствие как для взрослых, так и для детей, делится "Мастер Шеф" Ярославский.
Ингредиенты:
- 150 г овсяных хлопьев
- 100 г пшеничной муки
- 30 г семян льна
- 70 мл оливкового масла
- 50 мл апельсинового сока
- 60 г меда
- 60 г изюма
- 5 г разрыхлителя
- 60 г молотых орехов
- 20 г цедры апельсина
- 2 г соли
- 20 г сахарной пудры
Приготовление:
Измельчите овсяные хлопья в блендере, чтобы получить муку, делится "Мастер Шеф" Ярославский.
Залейте изюм кипятком, дайте постоять, затем слейте воду и добавьте мед. Перемешайте в блендере до получения однородной массы. Мелко порубите орехи.
"Мастер Шеф" Ярославский добавляет, в чаше кухонного комбайна с насадкой "лопатка" объедините все ингредиенты и оставьте тесто на 30 минут в холодильнике под пленкой.
Сформируйте шарики, обсыпьте их сахарной пудрой (по желанию) и приплюсните ладонями. Разложите на противне, застеленном пергаментом, рассказывает "Мастер Шеф" Ярославский.
Выпекайте при 185°C в предварительно разогретой духовке около 20 минут до получения румяной корки. Печенье готово, рассказал "Мастер Шеф" Ярославский.
@yaroslavskyi.vova Вівсяне печиво яке сподобається і вам і вашим діточкам - а ще його можна зібрати до школи 🏫або просто в дорогу з собою☺️ Допомагає готувати смаколики неймовірної краси техніка від @kitchenaid.shop.ua а ще вона багато функціональна - усю кількість насадок складно навіть описати! Тож вам знадобиться: 150г вівсяних пластівців 100г пшеничного борошна 30г льону 70г олії ( я брав оливкову) 50г апельсиновий сік 60г меду 60г родзинок 5г розпушувач 60г горішків Цедра апельсину і дрібка солі При бажанні цукрова пудра 🔹з вівсяних пластівців готую борошно - або блендером, або я покажу нову круту насадку згодом! ♦️родзинки ( краще темних сортів) ошпарюю окропом і даю постояти хвилин 10. Зливаю воду, додаю мед і і в блендері також роблю однорідну суміш. 🔸горішки подрібнюю 👉усі інгредієнти змішую в чаші кухонного комбайна з насадкою «лопатка», далі даю тісту хвилин 30 постояти у холодильнику під плівкою. 👉формую кружечки, обвалюю їх у цукровій пудрі - це опціонально😉 припліскую долонями І готую при 185 приблизно 20 хвилин - поки не почне рум’янитись ✅ Печиво готово Але на другий день воно стає тільки смачнішим - ось спробуйте! Як завжди прошу вас ставити вподобайки та перепости собі у сторіс А ще попрошу написати які страви б ви хотіли бачити ще - спробую підготувати! Особливо на різдвяний період мені понад усе цікаво Обійняв 🤗
♬ Lil Boo Thang - Paul Russell