Найніжніший Оселедець під шубою: новий рецепт з несподіваним інгредієнтом

Найніжніший Оселедець під шубою: новий рецепт з несподіваним інгредієнтом

Для приготування салату Оселедець під шубою за рецептом, який розповів ведучий «Сніданок з 1+1» Руслан Сенічкін потрібні такі інгредієнти:

буряк – 1 шт., картопля – 3 шт., морква – 2 шт., цибуля – 1 шт., цукор – 30 г, оселедець – 100 г, бальзамічний оцет – 100 мл., домашній майонез – 70 г, спеції за смаком.

«Пропоную неймовірну і неочікувану версію цього улюбленого салату!», - зазначив Сенічкін в ефірі «Сніданок з 1+1», приступаючи до приготування салату Оселедець під шубою.

Перший крок – робимо бальзамічний крем. Це, як запевнив Сєнічкін, дуже просто.

У сотейник або на пательню виливаємо бальзамічний оцет, додаємо цукор. Доводимо до кипіння і уварюємо так, щоб суміш стала густою.

Знімаємо з вогню і даємо соусу охолонути.

Ну а поки беремо картоплю, буряк і моркву – натираємо на дуже дрібній терці. Овочі для салату Оселедець під шубою Сенічкін радить запекти, а не відварювати.

«Це більш корисний варіант. Зберігаються і вітаміни, і структура, і смак», - каже ведучий.

Далі – цибуля.

«Супердрібно нарізав. Залив окропом для того, щоб вона не мала агресивний присмак, але залишила хрусткість», - розповів Сенічкін, як зробити Оседелець під шубою ще смачнішим.

Оселедець теж дуже дрібно нарізаємо.

Починаємо формувати салат.

Для цього беремо невеличку піалку і застиляємо дно харчовою плівкою. Викладаємо спочатку буряк, змащуємо бальзамічним кремом і домашнім майонезом. Наступний шар – морква і знов бальзамічний крем і майонез.

Наступний шар – картопля. Теж змащуємо майонезом і кремом. Викладаємо цибулю. Змастивши і цей шар, додаємо оселедець.

«І цю майбутню пасочку з салату треба поставти в холодильник. Так би мовити, приморозити. Для страви це не страшно», - каже Сенічкін про хід приготування салату Оселедець під шубою по-новому.

Діставши салат з холодильника, викладаємо на тарілку, але вже без харчової плівки. В останню чергу натираємо яйця, бо вони мають здатність підсихати.

«Смачного!», - бажає Руслан Сенічкін.

Краще, ніж омлет: Ольга Сумська поділилася рецептом смакоти на сніданок.

Ніжні і соковиті: Міша Кацурін дав ресторанний рецепт голубців, які можна приготувати вдома.

Смачні салати без майонезу: переможниця "Зважені та щасливі" дала святкові рецепти, гості будуть у захваті.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ