Найніжніший Оселедець під шубою: новий рецепт з несподіваним інгредієнтом

Найніжніший Оселедець під шубою: новий рецепт з несподіваним інгредієнтом

Для приготування салату Оселедець під шубою за рецептом, який розповів ведучий «Сніданок з 1+1» Руслан Сенічкін потрібні такі інгредієнти:

буряк – 1 шт., картопля – 3 шт., морква – 2 шт., цибуля – 1 шт., цукор – 30 г, оселедець – 100 г, бальзамічний оцет – 100 мл., домашній майонез – 70 г, спеції за смаком.

«Пропоную неймовірну і неочікувану версію цього улюбленого салату!», - зазначив Сенічкін в ефірі «Сніданок з 1+1», приступаючи до приготування салату Оселедець під шубою.

Перший крок – робимо бальзамічний крем. Це, як запевнив Сєнічкін, дуже просто.

У сотейник або на пательню виливаємо бальзамічний оцет, додаємо цукор. Доводимо до кипіння і уварюємо так, щоб суміш стала густою.

Знімаємо з вогню і даємо соусу охолонути.

Ну а поки беремо картоплю, буряк і моркву – натираємо на дуже дрібній терці. Овочі для салату Оселедець під шубою Сенічкін радить запекти, а не відварювати.

«Це більш корисний варіант. Зберігаються і вітаміни, і структура, і смак», - каже ведучий.

Далі – цибуля.

«Супердрібно нарізав. Залив окропом для того, щоб вона не мала агресивний присмак, але залишила хрусткість», - розповів Сенічкін, як зробити Оседелець під шубою ще смачнішим.

Оселедець теж дуже дрібно нарізаємо.

Починаємо формувати салат.

Для цього беремо невеличку піалку і застиляємо дно харчовою плівкою. Викладаємо спочатку буряк, змащуємо бальзамічним кремом і домашнім майонезом. Наступний шар – морква і знов бальзамічний крем і майонез.

Наступний шар – картопля. Теж змащуємо майонезом і кремом. Викладаємо цибулю. Змастивши і цей шар, додаємо оселедець.

«І цю майбутню пасочку з салату треба поставти в холодильник. Так би мовити, приморозити. Для страви це не страшно», - каже Сенічкін про хід приготування салату Оселедець під шубою по-новому.

Діставши салат з холодильника, викладаємо на тарілку, але вже без харчової плівки. В останню чергу натираємо яйця, бо вони мають здатність підсихати.

«Смачного!», - бажає Руслан Сенічкін.

Краще, ніж омлет: Ольга Сумська поділилася рецептом смакоти на сніданок.

Ніжні і соковиті: Міша Кацурін дав ресторанний рецепт голубців, які можна приготувати вдома.

Смачні салати без майонезу: переможниця "Зважені та щасливі" дала святкові рецепти, гості будуть у захваті.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Начисление субсидий по новым правилам: какие данные не учтут

МОУ отреагировало на жуткий скандал с насильниками несовершеннолетней и Обуховским ТЦК

Пожилые украинцы загнаны в угол: в Минсоцполитики анонсировали перерасчет "старых" пенсий

Семейная пара успела собрать важную информацию в пяти украинских городах: им грозит пожизненное заключение

Разъяренный мужчина подает в суд на соседей из-за слишком громкого петуха: птица мешает жить

Как вырастить чайный гриб в домашних условиях: специалисты назвали самый простой способ

Новый подход к обучению: старшеклассникам готовят реформу

В столице Турции произошел теракт

Госэкоинспекция начала сотрудничество с Ассоциацией малых городов Украины

Как быстро приготовить блины: простой пошаговый рецепт

Мобилизированных будут лучше готовить: важный приказ

На саммите БРИКС с участием генсека ООН осудили санкции Запада

МАГАТЭ создает "живой щит" для защиты украинских энергетических объектов зимой – эксперт

"Возникает обеспокоенность": украинцев ждут не только проблемы со светом зимой, детали

Почему дроны не заменят ATACMS для ударов вглубь РФ - объяснение от Минцифры