Навіть краще за пиріжки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво розповів, як швидко зробити м'ясні булочки з цибулею
На своїй сторінці в Instagram суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво вирішив поділитися швидким рецептом ніжних булочок з м'ясною начинкою, приготовленою на сковороді.
Інгредієнти для тесту:
- Борошно – 250 г
- Цукор - 5 гр
- Тепла вода – 140 г
- Сухі дріжджі – 7 г
- Сіль – 2 г
- Рослинна олія – 10 г
Інгредієнти для начинки:
- Свинячий фарш – 200 г
- Зелена цибуля – 15 г
- Сіль, перець, паприка, сухий часник – за смаком
- Соус унаги – 10 г
- Кунжутне масло - 3 г
- Вода – 30 г
Приготування:
У теплій воді розчиніть цукор та дріжджі, залиште на 5 хвилин. У миску додайте борошно, олію, сіль та дріжджову суміш, розповідає "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Замісіть тісто, накрийте рушником та залиште підходити в теплому місці на 30-40 хвилин. У свинячий фарш додайте сіль, перець, паприку, сухий часник, кунжутну олію, соус унаги, воду і дрібно нарізану зелену цибулю.
"Мастер Шеф" Хіменес-Браво додав, далі ретельно перемішайте начинку. З тіста сформуйте ковбаску, розріжте на шайби і розкачайте в тонкі коржики. У центр кожного коржика покладіть по 1 чайній ложці м'ясної начинки.
Сформуйте булочки, защипуючи краї тіста навколо начинки. Викладіть булочки на сковороду, налийте трохи води. Готуйте булочки на середньому вогні 7-10 хвилин, періодично перевертаючи їх, порадив "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Нереально смачний: переможець "Майстер Шеф" дав рецепт супу, яким захоплюється весь світ.
Хіменес-Браво поділився рецептом сніданку із шедевральним смаком.
Про звичайну яєчню забудете: Хіменес-Браво поділився бездоганним рецептом на сніданок.