Навіть краще за пиріжки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво розповів, як швидко зробити м'ясні булочки з цибулею

Навіть краще за пиріжки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво розповів, як швидко зробити м'ясні булочки з цибулею

На своїй сторінці в Instagram суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво вирішив поділитися швидким рецептом ніжних булочок з м'ясною начинкою, приготовленою на сковороді.

Інгредієнти для тесту:

  • Борошно – 250 г
  • Цукор - 5 гр
  • Тепла вода – 140 г
  • Сухі дріжджі – 7 г
  • Сіль – 2 г
  • Рослинна олія – 10 г

Інгредієнти для начинки:

  • Свинячий фарш – 200 г
  • Зелена цибуля – 15 г
  • Сіль, перець, паприка, сухий часник – за смаком
  • Соус унаги – 10 г
  • Кунжутне масло - 3 г
  • Вода – 30 г

Приготування:

У теплій воді розчиніть цукор та дріжджі, залиште на 5 хвилин. У миску додайте борошно, олію, сіль та дріжджову суміш, розповідає "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Замісіть тісто, накрийте рушником та залиште підходити в теплому місці на 30-40 хвилин. У свинячий фарш додайте сіль, перець, паприку, сухий часник, кунжутну олію, соус унаги, воду і дрібно нарізану зелену цибулю.

"Мастер Шеф" Хіменес-Браво додав, далі ретельно перемішайте начинку. З тіста сформуйте ковбаску, розріжте на шайби і розкачайте в тонкі коржики. У центр кожного коржика покладіть по 1 чайній ложці м'ясної начинки.

Сформуйте булочки, защипуючи краї тіста навколо начинки. Викладіть булочки на сковороду, налийте трохи води. Готуйте булочки на середньому вогні 7-10 хвилин, періодично перевертаючи їх, порадив "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Нереально смачний: переможець "Майстер Шеф" дав рецепт супу, яким захоплюється весь світ.

Хіменес-Браво поділився рецептом сніданку із шедевральним смаком.

Про звичайну яєчню забудете: Хіменес-Браво поділився бездоганним рецептом на сніданок.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Как и когда посадить ежевику осенью саженцами: топ советов от садоводов

Десерт "Лед и огонь": упрощенный рецепт от известного повара, который поразит ваших гостей

Как правильно хранить урожай свеклы зимой: важные советы и секреты от профессионалов

Остановитесь с консервацией, ведь придется выкидывать: сколько можно хранить варенье, соленья и компоты

Чем обработать сад от вредителей осенью: эксперты назвали лучшие методы

Опасная бактерия живет в рыбе и "пожирает людей": женщина осталась без рук и ног после ужина

Цены на топливо изменились: сколько стоит заправить полный бак

Заливной пирог с луком и яйцом: легкий и полезный рецепт от звезды "Мастер Шеф" Лизы Глинской

Для чего используют кондиционер для белья и нужен ли он при стирке: мифы, в которые вы верите

"Придется повышать вдвое": украинские интернет-провайдеры готовят новые тарифы

Как подготовить грядку под чеснок осенью: правила гарантированного урожая от хозяек

Повестки будут вручать "прозрачно" – ТЦК обязали к новым правилам

500 гривен на продукты от "Ощадбанка": как получить

В Харьковской области волонтер ограбил ребенка: вместо наказания хотел на фронт

Людей предостерегли от выхода на пенсию: сразу станете старыми и больными