Не гірше за піцу: шеф-кухар поділилася рецептом смачнющих млинців одразу з начинкою
Шеф-кухар Валентина Кущ на своїй сторінці в Instagram показала, як приготувати смачнющі млинці з припіканням.
Це старовинний рецепт, і назва "з припіканням" означає не запікання в духовці, а те, що з млинцями одразу присмажується начинка.
"Це звичайні млинці, які вже смажаться одразу з начинкою. Скажімо так, піца на млинці. Начинка може бути будь-якою, те, що є у Вас в холодильнику, і те, що Ви більше любите", – пояснила шеф-кухар.
⠀
Для приготування млинців (приблизно на 6 шт.) нам знадобляться такі інгредієнти:
- борошно - 125 г
- яйця - 2 шт.
- молоко - 175 г
- окріп - 175 г
- сіль, цукор
- олія - 30 г
Начинка може бути і солоною і солодкою. Можна брати, наприклад, готову курку, ковбасу, шинку, смажені гриби, сир, зелень, фрукти чи ягоди. Головне, щоб все було вже готове та нарізане невеликими шматочками.
Щоб приготувати тісто на млинці, спершу змішуємо яйця з цукром і сіллю. Потім додаємо молоко, слідом борошно і перемішуємо до однорідності. В кінці додаємо окріп, олію, перемішуємо – і тісто готове.
На розігріту пательню, змащену олією, наливаємо тісто на один млинець (орієнтовно один ополоник). Поки тісто повністю не схопилось, шеф-кухар швидко посипає його начинкою, а зверху наливає ще трішки тіста.
"Чекаємо, поки тісто схопиться, і обережно перегортаємо млинець. Я робила це за допомогою тарілки. Смажимо ще 1-2 хвилини і готово", – пояснює Валентина Кущ.
Переможниця "Мастер Шеф" дала феєрічний рецепт сніданку.
Закуска на всі випадки життя - переможниця "Мастер Шеф" розкрила смачний рецепт.
Смакота з картоплі - бюджетний рецепт від зірки "Мастер Шеф", який перетворить обід на свято.