Не гірше за торт: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт чізкейку з різними сортами сира

Не гірше за торт: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт чізкейку з різними сортами сира

Зірка "Майстер Шеф" Володимир Ярославський запропонував свій рецепт знаменитого чізкейку, який добре підійде до кожного столу, навіть до святкового. "Мастер Шеф" радить, якщо хочете додати щось особливе, замініть 7-10% крем-сиру на сир з блакитною пліснявою, Брі або м'який козячий сир - це додасть чізкейку додаткових цікавих нюансів смаку.

Інгредієнти:

  • Форма діаметром 20 см
  • 500 г сиру Філадельфія
  • 100 г цукру
  • 200 г яєць (4 середні або 3 великі + 1 жовток)
  • 160 г вершків (30-35%)
  • Ваніль або екстракт ванілі до смаку

Приготування:

Попередньо розігрійте духовку до 220 градусів. Підготуйте форму, обклавши її пергаментом.

У глибокій мисці розминаємо крем-сир Філадельфія лопаткою. Додаємо яйця, цукор та акуратно перемішуємо віночком, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.

Поступово вливаємо вершки та продовжуємо перемішувати до отримання рівномірної маси. Додайте ваніль або екстракт ванілі на ваш смак і знову акуратно перемішайте.

Переконайтеся, що всі інгредієнти знаходяться при кімнатній температурі, щоб запобігти згортанню маси.

Вилити суміш у підготовлену форму з пергаментом і випікати в розігрітій духовці протягом 20-21 хвилини. Зверніть увагу, що ваша мета - довести кірку до стану палаючої карамелі, додає "Мастер Шеф" Ярославський.

Після випікання охолодіть чизкейк і дайте йому вистояти у холодильнику не менше 3-4 годин. Текстура стабілізується, і чізкейк стане по консистенції як заварний крем усередині.

"Мастер Шеф" Ярославський помічає, при подачі ріжте та насолоджуйтесь поєднанням солодких та солоних смаків із карамельними нотками.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Враг пытается зайти в тыл: "азовцы" показали, как отбивают "мясные" штурмы под Нью-Йорком

Правила на дорогах, таможня, старые банкноты: какие изменения ждут с 1 ноября

Конфеты без вреда для фигуры: победительница "Зважені та щасливі" дала простой рецепт

Такси заработают в комендантский час: что известно

ООН обнародовала впечатляющий масштаб сокращения населения Украины

"Начинаются реалии": боец ВСУ рассказал о потере надежды среди военных

«Брони» от мобилизации не будет: в чем дело и надолго ли

Первый заместитель Министра Елена Крамаренко: Война нанесла ущерб окружающей среде на триллионы гривен

В Запорожье открыли «Дерево памяти» – мемориал, посвященный павшим защитникам

Резина начнет "дубеть" уже скоро: когда украинцам нужно "переобуть" машины на зимние шины

Доктор Комаровский рассказал, что делать, если синяки появляются без причины: как решить проблему

Елена Бюн рассказала, что будет с российскими военными преступниками: «Образно кирпич на голову»

ТЦК начали работать по-другому: как сейчас проходят проверки на улицах

Александр Мусиенко рассказал, действительно ли Трамп ударит по москве, несмотря на хорошие отношения с путиным

Ассоциация ритейлеров Украины предупредила правительство об опасных последствиях приостановления бронирования