Не лише просто, а й дуже бюджетно: "Мастер Шеф" Глинська дала рецепт хрусткої закуски з цибулею

Не лише просто, а й дуже бюджетно: "Мастер Шеф" Глинська дала рецепт хрусткої закуски з цибулею

Переможниця та колишня суддя проекту "Мастер Шеф" Єлизавета Глинська поділилася рецептом легкої та простої закуски, яка добре підходить до столу, коли збирається велика компанія. При цьому ви можете вибрати будь-який соус до цієї смакоти.

Інгредієнти:

  • Цибуля - 1 кг
  • Борошно - 230 г (7,5 ст. л. з гіркою)
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Світле пиво - 370 мл
  • Розпушувач - 8 г (2 ч. л.)
  • Борошно - 50 г (2,5 ст. л. без гірки)
  • Рослинна рафінована олія для фритюру

Приготування:

Очистіть цибулю і наріжте її кільцями шириною приблизно 1,5 см. Розберіть кільця цибулі і зануріть їх в холодну воду на 5-10 хвилин. Це допоможе позбавитися гіркоти, порадила "Мастер Шеф" Глинська.

Просушіть кільця на паперовому рушнику. У мисці змішайте борошно, розпушувач та сіль.

Поступово додавайте світле пиво, постійно помішуючи, щоб не було грудочок. Тісто має бути гладким та однорідним.

"Мастер Шеф" Глинська додає, далі обваляйте цибульні кільця в борошні, щоб кляр краще тримався. Занурюйте кожне кільце в пивний кляр, щоб воно було повністю покрите.

Розігрійте олію в глибокій сковороді або фритюрниці до 180 градусів. Обережно опустіть кільця цибулі в гарячу олію і обсмажуйте до золотистої скоринки, приблизно 2-3 хвилини з кожного боку.

Перекладіть готові кільця на паперовий рушник, так ваша закуска позбавиться жиру, зауважила "Мастер Шеф" Глинська.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Ленивый картофельный пирог с мясом: быстрый рецепт от судьи "Мастер Шеф" Татьяны Литвиноой

Как осенью обеззаразить грядки на огороде: хозяйки раскрыли уловки

Объяснительная записка в школу: что обязательно должны указать родители

Как правильно подготовить грядки к зиме: опытные фермеры дали важные советы

Эксперт рассказал, почему Запад помогает защищаться Израилю, а Украине – нет: «Небо одно у нас, общее»

Школьника принесли в жертву ради благополучия заведения: задушили во время ритуала черной магии

«Идет этап расплаты»: экстрасенс рассказала, к чему пропаганда уже готовит россиян

По 499 грн за упаковку: супермаркеты резко подняли цены на молоко, сливочное масло и сыр

Паста за 10 минут: "Мастер Шеф" дал простой, но очень вкусный рецепт на обед

Мобилизация на оккупированных территориях: отказ означает смерть

Для раннего урожая: когда и как правильно сеять петрушку осенью

Новые правила мобилизации с октября: кого коснутся изменения

Александр Мусиенко рассказал, пригласят ли Украину в НАТО на следующем «Рамштайне»: «Рассматривают варианты»

Два месяца Курской операции: военный эксперт рассказал о планах ВСУ и новых контратаках армии рф

Более 23 000 гривен в 2025 году: кто из пенсионеров получит внушительные выплаты