Не просто хліб: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт булочок для бургерів та домашніх хот-догів

Не просто хліб: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт булочок для бургерів та домашніх хот-догів

Зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський дав детальний рецепт ідеальних булочок для бургерів та хот-догів, які порадують м'якістю та ніжним смаком. "Мастер Шеф" дав кілька корисних порад, як краще запекти бріош ​​і отримати добрий результат.

Інгредієнти:

  • 520 г борошна (Caputo Rossi, манітоба або Зернарі Селект)
  • 240 г молока
  • 80 г цукру
  • 12 г сухих дріжджів (або 36 г свіжих)
  • 110 г яєць (2 великі яйця)
  • 125 г вершкового масла (82.5% жирності)
  • 10 г солі

Приготування:

У тепле молоко (35 градусів) додайте 15 г цукру та 70 г борошна. Додайте сухі дріжджі та перемішайте віночком. Зачекайте 20-30 хвилин, доки утвориться піна.

Важливо: Дріжджі повинні бути свіжовідкритими, зауважує "Мастер Шеф" Ярославський.

Додайте яйця, борошно, що залишилося, цукор і сіль. Замішуйте тісто на середній швидкості 1-2 хвилини, потім мінімальної швидкості ще 7 хвилин.

Поступово додайте холодні шматочки вершкового масла і змішуйте, поки масло не розчиниться.

"Мастер Шеф" Ярославський радить, покрийте тісто рушником і дайте йому підійти.

Розділіть тісто на частини по 100 г (або 90 г) та сформуйте круглі булки або овальні для хот-догів. Подайте тісто в теплому місці, доки воно не збільшиться в 3.5 рази.

Помажте яйцем і випікайте:

Для хот-догів у формі 27/19 см: 15 хвилин при температурі 185 градусів.

Круглі для бургерів: 12-14 хвилин при температурі 190 градусів.

Режим верх, низ конвекція. На нижню частину духовки помістіть сковороду з водою, радить "Мастер Шеф" Ярославський.

Дайте бриошам охолонути, потім насолоджуйтесь смачними булками. Можна використовувати для хот-догів, бургерів або просто насолоджуватися в чистому вигляді. Смачного!

Поделиться сюжетом

Последние новости

Почему ошибки – это путь к успеху: мозг можно натренировать, как мышцы

Таролог Елена Бюн рассказала, готов ли Запад пригласить Украину в НАТО: «Здесь карты говорят, что…»

Покаталась на лодке и осталась без попы: девушка теперь не сможет жить без калоприемника

Северокорейские солдаты на фронте: чем может ответить ЕС и будут ли войска НАТО в Украине

Контролер будет наведываться чаще: в Украине усилят проверки электросчетчиков

Рецепт шоколадных блинов от судьи "Мастер Шеф" Мартыновской: тонкие и очень вкусные

Стояли, ждали и заскучали: девушка нашла, чем занять свой рот с мужчиной в очереди

"Непростое испытание": военный эксперт рассказал том, как армия РФ штурмует Харьковщину и какие шансы на успех у окупантов

Первые снегопады: украинцы предупредили о погоде

Михаил Шейтельман заявил, что солдаты КНДР на войне в Украине – это не отчаяние кремля, а вызов для США

Политтехнология или реальные военные угрозы: эксперт рассказал, ударит ли Трамп по москве

Гетманцев объяснил, что пенсионерам стало лучше: должны заметить рост

"Нужно притеснять, где только можно": в одном из кафе произошел языковой скандал, вызвавший бурную реакцию

Витамин С в квашеной капусте: почему ваш иммунитет скажет вам "спасибо"

Улучшенный рецепт моркови по-корейски: с кабачком получится еще вкуснее