Не витрачайте гроші на магазинні: фіналістка "Мастер Шеф" дала простий рецепт ковбаси та сосисок

Не витрачайте гроші на магазинні: фіналістка "Мастер Шеф" дала простий рецепт ковбаси та сосисок

Цього разу на своїй сторінці в Instagram суперфіналістка "Мастер Шеф" Ольга Рябенко показала, як приготувати смачну та натуральну молочну ковбасу та сосиски.

З цим рецептом не доведеться витрачати гроші на магазинні вироби з незрозумілим складом, адже ковбаса та сосиски готуються дуже просто в домашніх умовах, виходять смачними, дієтичними, без штучних барвників та інших домішок.

Дли приготування вареної ковбаси та сосисок зірка "Мастер Шеф" Ольга Рябенко бере такі інгредієнти:

  • філе куряче – 2 шт.
  • 200 мл бульйону (який отримаємо в процесі)
  • 30 г желатину
  • сіль і перець - на смак
  • буряковий сік для кольору - 2 ст. л.
  • сушений часник – 2 ч.л.
  • мускатний горіх – 0,5 ч.л.
  • морква – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • лавровий лист
  • зелені оливки без кісточки – 250 г

Спершу зірка "Мастер Шеф" Ольга Рябенко відварює курку разом із цілою очищеною цибулиною, морквиною, лавровим листом і перцем горошком. Готове мʼясо розділяємо на шматочки, відливаємо 200 мл бульйону.

До бульйону зірка "Мастер Шеф" Ольга Рябенко додає желатин і дає йому постояти 15 хвилин.

У блендері перебиваємо до однорідності куряче мʼясо, буряковий сік, бульйон із желатином, а також додаємо спеції (мускатний горіх, сушений часник, сіль і перець).

Ковбасу "Мастер Шеф" Ольга Рябенко готує в звичайній пластиковій пляшці, обрізавши її, а для сосисок використовує спеціальні силіконові формочки. Заливаємо мʼясну масу в форми, додаємо оливки, добре перемішуємо та відправляємо для застигання в холодильник на 4 години.

Переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт простої та смачної страви з грибами.

Ніхто не повірить, що це просто цибуля: смачний рецепт від переможниці "Мастер Шеф".

Як приготувати запіканку, яку проситимуть ще: переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Ретроградный Юпитер 2024: экстрасенс Дарина Фрейн рассказала, что обязательно надо сделать в этот период

Какую пенсию получают семьи погибших военных

Хрустящие чебуреки с сочной начинкой: победитель "Мастер Шеф" раскрыл рецепт

Ирма Витовская рассказала про возвращение Влада Ямы и Александра Эллерта: "Кто-то больше сдружился с дьяволом"

Как засолить урожай чеснока на зиму быстро: хозяйки поделились уникальным методом

Он поехал в Туркменистан, чтобы перенимать опыт, - Михаил Шейтельман о путине

Требования к пенсионерам ужесточили: придется работать до последних сил – выплат не будет

Дарина Фрейн рассказала, закончится ли острая фаза войны до Нового года

Это будет разговор глухого с немым, - политтехнолог о возможном звонке Шольца Путину

Украинская косметика взлетит в цене: добрались европейские стандарты

Волна массовых псевдоминирований в Украине: СМИ нашли связь с поджогами авто ВСУ

Украинцы получают зарплату на 111% больше, чем в прошлом году: названы наиболее оплачиваемые профессии

Именно тот рецепт украинского гуляша: вы захотите есть его каждый день

Куриный мясной хлеб с овощами: легкий и сытный вариант для перекуса

Учеников освободят от ГИА: кому значительно облегчат обучение