Не витрачайте гроші на магазинний: "Мастер Шеф" Ярославський дав простий рецепт крем-сиру
У себе в Instagram cуддя "Мастер Шеф" Володимир Ярославський показав, як приготувати легкий домашній крем-сир, а також смачнющу літню закуску з ним.
Крем-сир за цим рецептом готується дуже просто та швидко, без непотрібних домішок, а використовувати його можна для сніданків, для салатів, закусок і навіть десертів.
Щоб приготувати ніжний домашній крем-сир, "Мастер Шеф" Володимир Ярославський бере лише 750 г густого ложкового кефіру та марлю.
На миску "Мастер Шеф" Володимир Ярославський ставить сито, на нього кладе марлю в кілька шарів (від двох до чотирьох), виливає туди кефір, загортає краї марлі та відправляє на ніч у холодильник.
У результаті отримаємо 250 г мʼякого свіжого крем-сиру. До готового крем-сиру за бажанням можна додавати сіль, улюблені спеції й трави, трішки оливкової олії.
Також "Мастер Шеф" Володимир Ярославський вирішив приготувати тост із крем-сиром і запеченим персиком (можна замінити на грушу, сливу чи яблуко).
Для цього персики чи нектарини розрізаємо на четвертини, видаляючи кісточку, викладаємо на деко, трішки поливаємо медом, додаємо ароматні трави та запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці спершу 20-25 хвилин під фольгою, а потім іще 10 хвилин без фольги до мʼякості та легкої румʼяності.
Шматочки білого хліба "Мастер Шеф" Володимир Ярославський трішки змащує вершковим маслом і робить тости. Тости змащуємо крем-сиром, зверху викладаємо запечений персик, додаємо трішки меду – і можна насолоджуватися.