Нереально смачно: переможниця "Мастер Шеф" дала дивовижний рецепт закуски
Під час участі у «Мастер Шеф» однією зі страв, яку приготувала Валерія Матрохіна, став паштет з мармеладом.
Тепер зірка «Мастер Шеф» вирішила розкрити рецепт закуски, яка здивувала навіть досвідчених рестораторів.
«Той самий курячий паштет з мармеладом з перців та апельсину», - зазначила Матрохіна на своїй сторінці в Інстаграм.
Для приготування паштету знадобляться такі інгредієнти: 500-600 г курячого філе + філе стегна, Цибуля, Морква, Часник, Тим’ян, Чорний перець, ялівець, коріандр, мускатний горіх, сіль, Масло гхі або вершкове масло.
«Запікаємо при 180 °С 40 хвилин. Головне, щоб овочі стали м’якими, а курка приготувалась», - підкреслила переможниця «Мастер Шеф».
Для приготування мармеладу знадобляться наступні інгредієнти: 2-3 апельсини, дрібно посічена шкірка 1 апельсину, 1 червоний болгарський перець, 1-2 перця чилі, Тим’ян, Сіль.
Варити необхідно хвилин 30-40 на середньому вогні, поки не буде консистенції тягучого мармеладу.
Переможниця «Мастер Шеф» також радить додати у паштет фісташки і посипати закуску зверху.
«Смачно неймовірно», - зазначила Валерія Матрохіна.
У коментарях підписники переможниці «Мастер Шеф» погодились, що закуска дійсно виглядає просто дивовижно:
«Виглядає чудово»,
«Дякую за такий апетитний рецепт паштету»,
«Як смачно!»,
«Це нереально смачно»,
«Як смачно!»,
«Немов десерт».
"Мастер Шеф" Ольга Мартиновська розповіла, як зробити смачний домашній сир.
Також Politeka писала, що Ектор Хіменес-Браво з "Мастер Шеф" дав рецепт трендової страви для сніданку.
Салат "Капрезе": на "Мастер Шеф" дали ресторанний рцепт, який елементарно повторити вдома.