Ніжні і соковиті: голубці із пекінської капусти вийдуть незвичайними, рецепт

Ніжні і соковиті: голубці із пекінської капусти вийдуть незвичайними, рецепт

Голубці із пекінської капусти виходять дуже ніжними, смачними ы апетитними на вигляд, пише Politeka.net.

Приготувати голубці із пекінської капусти можна, як у звичайний день, так і на святковий стіл.

Рецептом смачних голубців із використанням пекінської капусти поділилася авторка кулінарної сторінки Олена Дяченко.

Для приготування знадобляться наступні інгредієнти: Пекінська капуста 1 кг, Фарш свинина-яловичина 600 г, Рис 200 г, Цибуля ріпчаста 3-4 шт, Кріп 1 пучок, Перець чорний мелений 1 ч л, Сіль 1 ч л, Часник 1 головка, Цукор 1 ч. л, Перець болгарський червоний 2 шт, Помідори пілаті 2 пачки по 400 гр, Морква 2 шт.

Голубці із пекінської капусти.

Спочатку необхідно дрібно нарізати цибулю, натерти моркву і посмажити, приправивши спеціями 2/3 з олією на пательні.

Наступний крок - до фаршу додати 1/3 підсмажки і решту подрібненої цибулі з морквою.

«Відварити рис і додати до фаршу, додати часник і під харчову плівку в контакт. Промийте дві середні пекінські капусти, обсушіть паперовими рушниками. Відріжте качан і розберіть на листя. Щоб капуста розм'якла, залийте листя окропом на п‘ять хвилин», - розповіла фудблогерка хід приготування голубців із пекінської капусти.

Голубці із пекінської капусти.

Далі необхідно злити воду з капусти і з кожного листочка зрізати товстий шар. На середину викладіть фарш і щільно загорніть.

«Для підливи наріжте дрібними кубиками болгарський перець, додати помідори та цибулю з морквою. Розігрійте пательню, влийте масла й обсмажуйте цибулю до прозорості. Потім додайте решту інгредієнтів. Всипте 1 ч. л. цукру, перцю і дрібку солі. Перемішайте та обсмажуйте 5-7 хвилин», - розповіла кулінар.

Наступний крок – у глибоку каструлю викладіть частину підсмажки, а потім перший шар голубців. Зверху розподіліть решту заправки і залийте окропом.

Накрийте голубці кришкою і тушкуйте 45-50 хвилин на середньому вогні.

«Готові голубці викладіть на тарілку та подавайте з підливою, в якій вони тушкувались, додайте сметани», - порадила Олена.

Легкий і швидкий салат із пекінської капусти - рецепт, з яким смакуватиме по-новому.

Такий салат з пекінки прикрасить будь-який стіл - оригінальний рецепт.

Пікантний салат із пекінської капусти - з цим соусом зникне зі столу за хвилину.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Воздушные силы ВСУ раскрыли подробности ночной воздушной атаки

Работают на грани возможностей: БФ «Надежда» с гуманитарной миссией в медучреждениях Херсона и Николаева

Украинцам пообещали еще один перерасчет пенсий: в Минсоци раскрыли детали масштабной реформы

Вдова Навального заявила о планах баллотироваться в президенты РФ

В ПФУ решили сократить пенсии некоторым украинцам: кого и за какие "грехи" накажут

В Укроборонпроме назначен новый гендиректор

Как приготовить рамен: "Мастер Шеф" Хименес-Браво дал простой и бюджетный рецепт

В Турции нашли 2000-летнюю надпись в честь чемпиона по борьбе

"Я тебя люблю" от них вы будете ждать долго: 3 знака Зодиака, которые не спешат говорить о чувствах

ТЦК объявило в розыск: что делать в первую очередь

Залужный написал книгу

Деньги можно получить в ближайшие дни: выплаты по "Национальному кэшбеку" придут украинцам

В ВСУ увеличивают срок военной подготовки - громкое заявление Сырского

Помощь на зиму: ООН даст украинцам больше денег на отопление

Самого молодого директора школы в Украине ТЦК объявил в розыск: "Это будет сплошь и рядом"