Ніжні і соковиті: голубці із пекінської капусти вийдуть незвичайними, рецепт

Ніжні і соковиті: голубці із пекінської капусти вийдуть незвичайними, рецепт

Голубці із пекінської капусти виходять дуже ніжними, смачними ы апетитними на вигляд, пише Politeka.net.

Приготувати голубці із пекінської капусти можна, як у звичайний день, так і на святковий стіл.

Рецептом смачних голубців із використанням пекінської капусти поділилася авторка кулінарної сторінки Олена Дяченко.

Для приготування знадобляться наступні інгредієнти: Пекінська капуста 1 кг, Фарш свинина-яловичина 600 г, Рис 200 г, Цибуля ріпчаста 3-4 шт, Кріп 1 пучок, Перець чорний мелений 1 ч л, Сіль 1 ч л, Часник 1 головка, Цукор 1 ч. л, Перець болгарський червоний 2 шт, Помідори пілаті 2 пачки по 400 гр, Морква 2 шт.

Голубці із пекінської капусти.

Спочатку необхідно дрібно нарізати цибулю, натерти моркву і посмажити, приправивши спеціями 2/3 з олією на пательні.

Наступний крок - до фаршу додати 1/3 підсмажки і решту подрібненої цибулі з морквою.

«Відварити рис і додати до фаршу, додати часник і під харчову плівку в контакт. Промийте дві середні пекінські капусти, обсушіть паперовими рушниками. Відріжте качан і розберіть на листя. Щоб капуста розм'якла, залийте листя окропом на п‘ять хвилин», - розповіла фудблогерка хід приготування голубців із пекінської капусти.

Голубці із пекінської капусти.

Далі необхідно злити воду з капусти і з кожного листочка зрізати товстий шар. На середину викладіть фарш і щільно загорніть.

«Для підливи наріжте дрібними кубиками болгарський перець, додати помідори та цибулю з морквою. Розігрійте пательню, влийте масла й обсмажуйте цибулю до прозорості. Потім додайте решту інгредієнтів. Всипте 1 ч. л. цукру, перцю і дрібку солі. Перемішайте та обсмажуйте 5-7 хвилин», - розповіла кулінар.

Наступний крок – у глибоку каструлю викладіть частину підсмажки, а потім перший шар голубців. Зверху розподіліть решту заправки і залийте окропом.

Накрийте голубці кришкою і тушкуйте 45-50 хвилин на середньому вогні.

«Готові голубці викладіть на тарілку та подавайте з підливою, в якій вони тушкувались, додайте сметани», - порадила Олена.

Легкий і швидкий салат із пекінської капусти - рецепт, з яким смакуватиме по-новому.

Такий салат з пекінки прикрасить будь-який стіл - оригінальний рецепт.

Пікантний салат із пекінської капусти - з цим соусом зникне зі столу за хвилину.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ