Омлет буде ще ніжнішим, якщо знати один секрет: кухар дав рецепт запашного сніданку

Омлет буде ще ніжнішим, якщо знати один секрет: кухар дав рецепт запашного сніданку

Приготувати омлет на сніданок - що може бути простішим.

Але кухар Олександр Огороднік вирішив поділитися на своїй сторінці деякими тонкощами цієї найпопулярнішої страви на сніданок.

Інгредієнти знадобляться наступні: 3 курячих яйця, 30 мл молока (або вершків), сіль, перець, пармезан, лосось або хамон за бажанням.

«Молоко або вершки – нададуть більш соковитості такої», - підкреслив кухар.

Як приготувати омлет.

Яйця, молоко або вершки, сіль та перець з’єднуємо у мисці і збовтуємо вінчиком.

«Збивати дуже сильно не потрібно. Головне, щоб все «подружилося», - зазначив Олександр.

Тим часом розігріваємо пательню – треба, щоб вона була добре розігрітою. Викладаємо шматочок вершкового масла і виливаємо яйця.

«І тут потрібно все швидко. Трішечки його помішаємо і залишаємо, щоб яйця трохи прихватилися знизу. Головне – не смажити його до кінця. Він повинен бути трішечки сирий. Вимикаю плиту і скручую його. Омлет готовий!», - розповів кухар, показуючи процес приготування омлету.

Як приготувати омлет.

Також Олександр Огороднік порадив додати вже у викладений омлет на тарілку сир пармезан.

«Завдяки тому, що ми залишили його трішечки сируватим, він вже «дійшов» і має бути дуже соковитим і ніжним», - зазначив кухар.

В коментарях до рецепту деякі підписники здивувалися, що омлет має бути недосмаженим, а інші навпаки розповідають, що саме такі омлети вчать готувати на курсах кулінарії.

«За 29 років думала ,що хоч омлет вмію готувати, і тут ти розвіяв мої переконання»,

«Наш шеф на курсах також навчав, що справжній базовий омлет також сируватий всередині, а окрім того в багатьох французьких ресторанах омлет зовсім не приправлять ні сіллю, ні перцем, хоча як на мене, то самий кайф ресторанної їжі полягає саме в тому, що повар доводить свої страви до смаку, щоб, коли їх куштуєш, то одразу ловиш кайф»,

Як приготувати омлет.

«Куштувала омлет у Франції, не знаю який там секрет, але то було щось неймовірне - пухкий, ніжний та соковитий - смакота! Був не рулетиком а просто такими рваними шматочками. Спробую за вашим рецептом, може, буде схожим».

Ця яєчня змусить забути про інші сніданки: дружина Сергія Бабкіна дала рецепт.

Це не просто омлет: зірка "Мастер Шеф" дала бездоганний рецепт сніданку.

Ніжні та смачні: Ольга Сумська показала оладки, які можна приготувати на обід.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Не стоит гроша? Почему селяне получают копейки за сдачу землю в аренду

Новые санкции против "кошельков" Кремля: Британия заморозила активы двух олигархов

Пенсионерам могут заблокировать часть выплат: украинцам объяснили, как вернуть утраченные деньги

Школьникам установят новые правила проезда в общественном транспорте: что изменится

Экс-владелица популярного кафе в Киеве внезапно стала Девой Марией Христос и ворует деньги у жен военных

Идеальный десерт на осень: шеф-повар дала простой рецепт лимонного кекса

В РФ защитнику "Азовстали" дали пожизненное и отправили в Сибирь

Школьникам переписали обучающую программу: как изменятся уроки в 5–7 классах

Бизнес Фиалы, владеющего «УП», продолжает работать в Крыму, – финансовые отчеты Arricano

2,64 гривны за киловатт: в ДТЭК рассказали, как получить льготный тариф на свет

Полиция может получить доступ к телефону: Европейский суд принял решение

Как правильно подготовить теплицу к зимним холодам: лучшие советы хозяек

Дроны ГУР поразили вражеские цели в Теткино на Курщине

Переезд, покупки, внуки: украинцы рискуют потерять субсидии

Рецепт нежной творожной запеканки с яблоками: кулинар расскрыла фирменный секрет