Паска буде найсмачнішою: рецепт ідеального тіста від Ектора Хіменеса-Браво

Паска буде найсмачнішою: рецепт ідеального тіста від Ектора Хіменеса-Браво

Особливе свято, Великдень, все ближче. Цей день прийнято відзначати у колі родини, а на столі обов’язково повинна бути ароматна паска.

Рецептів паски існує безліч і ресторатор і суддя «Мастер Шеф» Ектор Хіменес-Браво вирішив поділитись ще одним на своїй сторінці в Інстаграм.

Для приготування тіста для паски з рецептом Ектора Хіменеса-Браво знадобляться такі інгредієнти: борошно — 600 г, яйця (жовтки) — 3 шт., молоко — 300 мл, вершкове масло — 180 г, цукор — 180 г, сухі дріжджі — 8 г (або 24 г живих дріжджів), сіль — 1/2 ч.л., сухофрукти (родзинки) — 150 г, апельсин (цедра) — 1 шт., ванільний цукор — 1 ч.л., апельсиновий фреш — 120 мл, міцний алкоголь (бренді, ром, віскі) — 50 гр.

Хід приготування тіста для паски наступний. Спочатку Ектор Хіменес-Браво радить залити сухофрукти апельсиновим фрешем, додати міцний алкоголь та поставити на вогонь, закип’ятити та проварити.

Тепер слід приготувати опару. У тепле молоко висипати дріжджі та цукор, перемішати та поставити в тепле місце на 7-10 хв до утворення густої дріжджової шапочки.

«В окремій мисці збити жовтки із сіллю, цукром та ванільним цукром до пишної світлої маси. Додати розм’якшене вершкове масло і цедру апельсина, добре збити. В масу додати опару, що підійшла, і перемішати», - розповів Ектор Хіменес-Браво про хід приготування ідеального тіста для паски.

Далі, каже Ектор, необхідно ввести просіяне борошно - тісто повинне бути, як густа сметана.

Готове тісто накрити та поставити в тепле місце на 40-60 хвилин до збільшення 2 рази.

Потім додаємо сухофрукти, перемішуємо, накриваємо плівкою і залишаємо в теплі ще на 30-40 хвилин.

Рецепт ідеального тіста для паски.

Форми для випічки паски необхідно змастити олією. Форму слід заповнити тістом на 1/3 і залишити в теплі для підйому на 1 годину.

Також Ектор Хіменес-Браво розповів, як випікати паски. За його словам, це робиться в попередньо розігрітій до 170 градусів духовці 15 хвилин, далі слід зменшити температуру до 160 та випікати ще 15 хвилин. Після 20 хвилин можна накрити паски фольгою, щоб не підгорів верх.

Готовність пасок суддя «Мастер Шеф» радить перевіряти сухою зубочисткою.

Рецепт м'якої і ніжної паски від мами Ектора Хіменеса-Браво.

Не підгорять і не розваляться: Хіменес-Браво рецепт сирників із манкою.

Рецепт швидкого сніданку від Ектора-Хіменеса Браво.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Как сохранить урожай во время первых осенних заморозков: действенные способы

Выплата новой помощи: кто может получить от 2000 до 21 000 грн

Нацбанк готовится отменить копейки: что это значит

Хэллоуин под угрозой: цены на тыквы бьют все рекорды

Как сохранить урожай без электричества и погреба: важные советы для украинцев

Астрологи назвали "пушистых двойников" для каждого знака Зодиака: какая порода кошек вам подходит

Пенсия не менее 8 тысяч гривен: 4 категории, которые не получат меньше

Нежные пампушки с маковой начинкой и кремом: идеальный десерт от "Мастер Шефа"

Где сядешь, там и слезешь: знаки Зодиака, которыми невозможно манипулировать

Когда выкапывать свеклу и как правильно это делать: главные правила

На блокпостах усилят проверки: что нужно иметь при себе

Подготовка к сложной зиме: хватит ли газа украинцам и что будет с тарифами

Очень хотел на передовую: военный сбежал со службы в ТЦК, его сурово наказали

Путин готов к разговору с Шольцем, с которым не общался с 2022 года - Песков

Сходили на маникюр и получили ожог из-за лампы: как спасти ногти, 4 обязательных шага