Паска м’яка всередині і хрумка зовні: Клопотенко показав, як приготувати швидко і без заморочок

Паска м’яка всередині і хрумка зовні: Клопотенко показав, як приготувати швидко і без заморочок

Цей рецепт паски допоможе приготувати великодній хліб без зайвого клопоту і заморочок.

А саме – баз замішування тіста.

«Я знаю, що багато з вас не люблять заморочуватися з дріжджовим тістом. І це єдине, що відділяє вас від приготування домашньої паски. Тому з’явився цей рецепт паски-крафіна», - розповідав Євген Клопотенко на своїй сторінці в Інстаграм.

З цим рецептом можна одразу перейти до моменту, де паска наповнюється різними спеціями і сухофруктами.

Отже, для приготування паски Євген Клопотенко пропонує не замішувати тісто, а купити 1 кг листково-дріжджового тіста. Також знадобляться такі інгредієнти: по 100 г сушеної журавлини, кураги, маку, вершкового масла та коньяку, по 1 пачці меленої кориці та шоколаду, 100-150 г цукру та 1 жовток для змащування.

Як приготувати паску.

Крок перший: розморозьте тісто, поділіть його на смужки, а стіл присипте борошном.

«Складаєте ці смужки на столі одна на одну і трохи розкачуєте. Курагу ріжете кубиком, змішуєте з журавлиною та заливаєте коньяком. Масло розтоплюєте та змащуєте ним тісто. Зверху посипаєте тісто маком, цукром, корицею та подрібненим шоколадом. Викладаєте також курагу та журавлину», - розповідав Євген Клопотенко про хід приготування цієї паски.

Як приготувати паску.

Тепер тісто необхідно згорнути рулетом і заркутити равликом. Форми для випікання застеляються пергаментом і змащуються маслом.

Наступний крок – викладаємо тісто у форми та ставимо підходити на 30-40 хвилин. Потім змащуємо жовтком і випікаємо приблизно 50-60 хвилин при температурі 180 градусів.

«Все, у вас є домашня, м’яка всередині та хрумка зовні, пасочка. І ви приготували її власноруч, вклавши всю свою любов. А тепер можете передавати цю любов рідним, пригощаючи їх святковою випічкою», - надихав Євген Клопотенко.

Як приготувати паску.

У коментарях підписники Клопотенка, зокрема, розповідають, що скористалися цим рецептом паски і все вийшло дуже смачно.

«… Пекла і традиційні Пасочки, і зробила крафіни за цим рецептом - це дуже просто і смачно!»,

«Я зробила. І це реально дуже смачно. Збережу цей рецепт, як десерт протягом року. Мак, курага і я додала родзинки … смакота».

Рецепт чудової закуски на Великодній стіл: стане справжнім хітом.

Ольга Сумська розкрила секрет своєї супер смачної паски.

Така глазур для паски не тече і не сиплеться: Ектор Хіменес-Браво розкрив простий рецепт.

Поделиться сюжетом

Последние новости

На временно оккупированной Донбассе проблемы с водоснабжением

Куриные зразы с оливками: как готовить быстро, просто и очень вкусно

Цена одной из этих памятных монет в Украине взлетела в 16 раз, другая – в 39: как "продаться" с выгодой

Суммы в платежках могут пересчитать: украинца заставили доплатить за газ 134 тысячи

Usher еще в 15 лет стал жить с P. Diddy: кто и почему отдал подростка скандальному продюсеру

Какие новые функции получит Армия+ после обновления

Достанут всех: ТЦК угрожает уклонистам серьезными последствиями

Замена борщу: как сделать необычный капустный суп с фрикадельками, видео

Немецкие военные присутствовали на спортивных соревнованиях вместе с россиянами – минобороны проводит расследование

Старт отопительного сезона: когда обещают теплые батареи

Изменения коснутся едва ли не каждого кошелька: названы последствия повышения налогов

Не дошедшее письмо: почему женщина ждала ответа 48 лет

В Одесской области мужчина поджег больницу, потому что не хотел делать укол: дело закончилось судом

Как хранить на зиму фасоль, чтобы не завелись жучки: хозяйки раскрыли уловки

Украинцы получат новые платежки за воду: денег понадобится больше