Приготуєте навіть без світла: Клопотенко дав простий рецепт гречаників із мʼясом

Приготуєте навіть без світла: Клопотенко дав простий рецепт гречаників із мʼясом

У себе в Instagram шеф-кухар, ресторатор, переможець проєкту "Мастер Шеф" Євген Клопотенко показав, як приготувати смачнющі гречаники, коли вдома немає світла.

"Гречаники без світла — це по-українськи смачно і ще дуже легко", – наголосив "Мастер Шеф" Євген Клопотенко.

Для приготування гречаників "Мастер Шеф" Євген Клопотенко бере такі інгредієнти:

  • гречка - 120-130 г (в сирому вигляді)
  • окріп - 250 г
  • мʼясний фарш (Клопотенко взяв курячий) - 400 г
  • сіль і мелений перець - за смаком
  • манка - для обвалки
  • олія для смаження

Клопотенко пояснив, що гречку не обовʼязково варити, її можна просто запарити. Тому, особливо під час відключень світла, зручно засипати гречку в термос, залити її окропом, лишити на 20-30 хвилин – і крупа готова.

Можна просто поїсти гречку, а якщо у вас є газова плита, то "Мастер Шеф" Євген Клопотенко пропонує посмажити гречаники. Для цього до запареної гречки додаємо фарш, солимо та перчимо за смаком і перемішуємо.

Формуємо котлетки-гречаники, обвалюємо їх у манці та обсмажуємо на розігрітій пательні, змащеній олією, приблизно 5-7 хвилин з двох боків.

"Все, готовий прийом їжі з м’яском і вуглеводами виходить. Можна ще свіжий салатик нарізати і буде взагалі кайф. Сусіди подумають, що у вас є світло, а то просто ви засвітитеся з середини від задоволення", – додав "Мастер Шеф" Євген Клопотенко.

Гречка буде ще смачнішою: Клопотенко сказав, що додати.

Новий рецепт омлету на сніданок: дивовижне поєднання смаків за лічені хвилини.

Треба лише 10 хвилин: фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт смачної пасти з кабачка.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Как правильно хранить урожай свеклы зимой: важные советы и секреты от профессионалов

Остановитесь с консервацией, ведь придется выкидывать: сколько можно хранить варенье, соленья и компоты

Чем обработать сад от вредителей осенью: эксперты назвали лучшие методы

Опасная бактерия живет в рыбе и "пожирает людей": женщина осталась без рук и ног после ужина

Цены на топливо изменились: сколько стоит заправить полный бак

Заливной пирог с луком и яйцом: легкий и полезный рецепт от звезды "Мастер Шеф" Лизы Глинской

Для чего используют кондиционер для белья и нужен ли он при стирке: мифы, в которые вы верите

"Придется повышать вдвое": украинские интернет-провайдеры готовят новые тарифы

Как подготовить грядку под чеснок осенью: правила гарантированного урожая от хозяек

Повестки будут вручать "прозрачно" – ТЦК обязали к новым правилам

500 гривен на продукты от "Ощадбанка": как получить

В Харьковской области волонтер ограбил ребенка: вместо наказания хотел на фронт

Людей предостерегли от выхода на пенсию: сразу станете старыми и больными

Рецепт полезных конфет без сахара и глютена: Лиза Глинская рассказала, как приготовить вкусный десерт за пять минут

Больше не прокатит: школьникам готовят революционные перемены