Простий і швидкий рецепт: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво показав, як приготувати ідеальні млинці
Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво на своїй сторінці в Instagram розповів, як приготувати смачні тоненькі млинці на заварному тісті.
Рецепт дуже простий, а результат приємно вразить вас ніжним смаком. Такі млинці можна подавати і з солодкою начинкою, і з солоною – вони універсальні.
Для приготування заварних млинців суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:
- 2 яйця
- 250 мл молока
- 250 мл води (окропу)
- 40 г олії
- 200 г борошна
- 20 г цукру
- 1 г солі
Спочатку суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво за допомогою віничка збиває в мисці яйця разом із цукром і сіллю. Далі додає молоко та перемішуємо.
Борошно просіюємо, додаємо до яєчно-молочної суміші та розмішуємо до однорідності, аби млинці були ідеальними, без грудочок.
У кінці, помішуючи тісто, додаємо до нього окріп, а також олію – і заварне тісто на млинці готове. Смажисо млинці на розігрітій пательні на середньому вогні.
"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво також пропонував українцям приготувати трояндочки з яблуками з листкового тіста. Для цього беремо 400 г листкового тіста, 40 г меду, 3 яблука, 5 г кориці, 20 г цукрової пудри та 15 г олії.
Розкачуємо смужки тіста, змащуємо медом, викладаємо яблука, нарізані тоненькими слайсами, складаємо навпіл і закручуємо у формі троянди. Викладаємо наші трояндочки в форму, змащену олією, та відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.
Вдалий варіант закуски: суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.
Хіменес-Браво розкрив рецепт солодкої курки з соусом.
Залаштунки "Мастер Шеф": чого ніколи не показують глядачам і хто живе з Ектором.