Простий рецепт квашених огірків: завжди виходять хрусткими та смачними

Простий рецепт квашених огірків: завжди виходять хрусткими та смачними

Популярна кулінарна блогерка, авторка книги "Твої найкращі рецепти" Тетяна Юшина поділилася з українцями найпростішим рецептом квашених огірків.

За цим рецепт огірки завжди виходять хрусткими, пружними та неймовірно смачними. Але в цього рецепту є один нюанс – зберігати такі квашені огірки треба або в підвалі, або в холодильнику.

Окрім огірків, нам знадобиться кріп, листя смородини, хрону, вишні, часник, перець чорний і духмяний горошком. Також потрібно приготувати розсіл: для цього на 1 л холодної води додаємо 2 ст.л. солі та 1 ст.л. цукру та перемішуємо до розчинення.

Огірки вимиваємо та попередньо замочуємо в холодній воді на кілька годин. Після цього зрізаємо кінчики з обох боків кожного огірка.

На дно чистих банок кладемо кріп, листя смородини, вишні, хрону, розрізану горизонтально навпіл голівку часнику, а також перець горошком. Щільно викладаємо огірки в банки та заливаємо їх холодним розсолом.

Зверху обовʼязково кладемо згорнутий лист хрону, саме він запобігає появі плісняви. Накриваємо банки звичайними пластиковими кришками та ховаємо в підвал чи холодильник. Готові квашені огірки будуть приблизно через місяць.

"Через місяць їсте хрусткі, ядрьоні, пружні огірочки", – додала Тетяна Юшина.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Пенсия от Польши и Украины на один счет: можно ли объединить стаж и получить больше

Астрологический прогноз на 6 октября для всех знаков Зодиака: узнайте, как лучше провести воскресенье

Чем нельзя хвастаться 6 октября и зачем сегодня считать орехи: приметы и запреты на Фомы

Человечеству грозит новый смертельный вирус: убивает за 9 дней

Домашняя фруктовая пастила: простой рецепт от шеф-повара Татьяны Литвиновой

Какие деревья нельзя сажать у себя на участке: важные советы

Аппетитные рыбные мафины: рецепт от звезды "Мастер Шеф", заменяющий привычные котлеты

Пять важных советов от опытных садоводов: как поливать сад и огород осенью

Будет еще дороже: сметана, сыр и другая "молочка" станет настоящей роскошью

Как обрезать сливу для щедрого урожая в следующем году: уловки садоводов

Ищете идеального мужа - это они: 2 знака Зодиака, с которыми мечтают быть многие, но есть сложность

Посылки с AliExpress станут роскошью: новые правила лишат дешевого шопинга

Курица в кляре с бататом: "Мастер Шеф" Хименес-Браво дал сытный ужин без хлопот

Простые уловки для пышного теста: как стать мастером выпечки за один день

Оккупанты готовят удары по энергетике: враг имеет более тысячи ракет