Просто зробити вдома: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт смачного морозива з полуницею
Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова запропонувала простий та смачний рецепт домашнього полуничного морозива, який легко приготувати навіть без спеціальних інструментів.
Для цього знадобиться:
• полуниця 300 г
• банан 2 шт
• вершки 33% 200 г
• згущене молоко 100 г
Для початку потрібно підготувати полуницю та банани - їх необхідно попередньо заморозити, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.
Далі візьміть 200 г вершків жирністю 33% і 100 г згущеного молока. Усі інгредієнти помістіть у блендер і ретельно збийте до однорідної маси. Суміш має бути гладкою, без грудочок.
"Мастер Шеф" Литвинова додає, отриману масу слід перелити у контейнер та закрити кришкою. Поставте контейнер у морозильну камеру на шість годин. Важливо дати морозиві час на повне заморожування, щоб воно набуло необхідної щільності і було готове до подачі.
Через шість годин домашнє полуничне морозиво буде готове до вживання. Перед подачею можна прикрасити його свіжими ягодами або м'ятою для аромату, радить "Мастер Шеф" Литвинова.