Рецепт млинців від судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво: чудова ідея для закуски
Шеф-кухар і ресторатор, суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати неймовірно смачні та оригінальні прозорі млинці.
"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво відзначив, що прозорі млинці з солоною начинкою – це страва вʼєтнамської кухні, яка стане ідеальною закускою для будь-якого столу, адже вони не лише смачні, а й дуже красиві та оригінальні.
З начинками ви можете вільно експериментувати, прибираючи або ж додаючи якісь інгредієнти на свій смак.
Для приготування одного прозорого млинця "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:
- 1 лист рисового паперу
- 1 яйце
- 30 г сиру типу фета
- 50 г солодкого перцю
- 1 стебло зеленої цибулі
- 1 ч.л. соняшникової олії
- 0,5 ч.л. сушеного перцю чилі в пластівцях
- 0,5 ч.л. паприки
Для аромату та пікантності "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво додає до олії пластівці перцю чилі, паприку та перемішує.
Розігріваємо пательню, викладаємо на неї аркуш рисового паперу та змащуємо його олією зі спеціями.
Фету подрібнюємо на невеликі шматочки, солодкий перець "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво нарізає дрібними кубиками, зелену цибулю – також дрібно.
Рівномірно викладаємо фету, солодкий перець і цибулю на рисовий папір. Зверху вибиваємо яйце та розмішуємо та розмазуємо його по млинцю. Готовий млинець складаємо навпіл.
Подаємо млинець до столу, за бажанням можна прикрасити його дрібно нарізаною зеленою цибулею або кунжутом.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.