Рецепт ніжних сирників від судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво: завжди виходять ідеальними
Незмінний суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво у себе в Instagram поділився з українцями найпростішим рецептом сирників для сніданку.
Для приготування ніжних і смачних сирників "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере лише чотири інгредієнти:
- сир кисломолочний (жирність 9%) — 200 г;
- цукор — 1 ст.л.
- борошно пшеничне — 1-2 ст.л.
- яєчний жовток — 1 шт.
За бажанням також можна додавати ванільний цукор або лимонну цедру – вони нададуть сирникам неповторного аромату.
Щоб отримати ідеально ніжну текстуру сирників, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво ретельно перетирає кисломолочний сир через сито. А якщо сир занадто вологий, то його потрібно попередньо відтиснути від зайвої рідини.
До перетертого сиру додаємо цукор, борошно та яєчний жовток і перемішуємо все до однорідності. Ділимо сирну масу на частини та на припиленому борошном столі формуємо рівні та акуратні сирнички – це можна робити, як "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво, за допомогою склянки, або ж за допомогою ножа.
Смажити сирники треба на розігрітій пательні з невеликою кількістю олії на середньому вогні до золотистості з обох боків. Подавати сирники "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво радить до сніданку гарячими разом зі сметаною, медом і ягодами.