Рецепт ніжного гарбузового крем-супу від зірки "Зважені та щасливі": смачно та корисно
Марина Боржемська зі "Зважені та щасливі" розповіла, як приготувати смачний і яскравий крем-суп із гарбуза, який допоможе зігрітися та покращити настрій.
"Хочеш щось смачне й корисне? Давай приготуємо легкий суп із цікавим інгредієнтом - куркумою!", – радить зірка "Зважені та щасливі".
Щоб приготувати смачний і ніжний гарбузовий крем-суп, зірка "Зважені та щасливі" Марина Боржемська бере такі інгредієнти:
- гарбуз - 300 г (без шкірки та насіння)
- морква - 1 шт.
- цибуля - 1 шт.
- часник - кілька зубчиків
- молоко кокосове - 150 г
- куркума та імбир - за смаком
Куркума та імбир додадуть крем-супу неперевершеного аромату та пікантності.
Цибулю та часник зірка "Зважені та щасливі" Марина Боржемська дрібно нарізає та обсмажує. Гарбуз і моркву нарізаємо невеликими шматочками, додаємо до цибулі та тушкуємо до готовності, щоб овочі стали мʼякими.
Готову гарбузову масу перебиваємо блендером до однорідної консистенції. В кінці додаємо до крем-супу коковосе молоко, куркуму та імбир за смаком, за бажанням солимо та перчимо, ще раз добре все перемішуємо.
Подавати гарбузовий крем-суп зірка "Зважені та щасливі" Марина Боржемська радить гарячим, посипаючи його гарбузовим насінням. Це ідеальний варіант обіду для фігури та настрою.