Рецепт сирної паски без дріжджів, який не підведе: неймовірно смачна
Сирна паска – це одна з традиційних страв до Великодня, дуже смачна і вишукана.
Варіантів приготування сирної паски багато, і один з них – без дріжджів.
Таким рецептом і поділилися на кулінарній сторінці в Інстаграм «Top receptuc».
Інгредієнти для приготування сирної паски знадобляться наступні: сир кисломолочний - 400 г; цукор - 200 г; ванільний цукор - 10 г; борошно - 350 г; яйця - 4 шт; сіль - щіпотка; розпушувач - 24 г; цукати - 200 г; вершкове масло - 100 г; цедра 1 апельсину.
Рецепт сирної паски без дріжджів.
Хід приготування сирної паски без дріжджів доволі простий. Спочатку збиваємо блендером до однорідності кисломолочний сир. Мʼяке масло зʼєднуємо з цукром, збиваємо міксером до побіління, додаємо по одному яйця і знову щоразу збиваємо. Наступний крок - додаємо цедру апельсину, ваніль, сир і знову збиваємо до однорідності.
Рецепт сирної паски без дріжджів.
Тепер додаємо просіяне борошно, розпушувач і перемішуємо. Додаємо сухофрукти і знову перемішуємо.
«Форми для пасочок наповнюємо трішки більше половини. Зверху вологою ложкою розрівнюємо поверхню майбутньої паски, щоб шапочки були рівні», - коментуює господиня хід приготування сирної паски без дріжджів.
Рецепт сирної паски без дріжджів.
Випікаємо паску при 170 градусах на середньому рівні - 35 хв, і допікаємо на нижньому ще 10-15 хв.
«Зверху шапочки мають бути золотисті. Перед тим як витягнути проткніть паску зверху шпашкою, щоб перевірити на готовність» - радять господиням.
Після того, як паски охолонуть, іх можна буде декорувати.
Рецепт сирної паски без дріжджів.
Боржемська зі "Зважені та Щасливі" дала рецепт дієтичної паски без випікання.
"Мастер Шеф" Глінська розсекретила свій родинний рецепт паски.
Також нагадаємо, що Клопотенко з "Мастер Шеф" дав рецепт "лінивої" паски.