Рецепт сирної паски, яка вийде дуже пухкою: не потребує вимішування

Рецепт сирної паски, яка вийде дуже пухкою: не потребує вимішування

Скоро Великдень, тож господині вже переглядають свої рецепти, плануючи готувати паски, або шукають нові, діляться своїми секретами і досвідом у соцмережах.

Своїм рецептом сирної паски вирішила поділитися і блогерка Олена Мудра.

«Пропоную вам рецепт сирної паски, яка готується максимально просто. Її фішка в тому, що тісто взагалі не потребує вимішування, тільки міксером на початку. А результат 10 з 10», - запевнила Олена.

Інгредієнти для приготування сирної паски потрібні такі. Для опари: Молоко - 70 мл, Борошно пшеничне - 2 ст.л., Цукор -1 ст.л., Дріжджі сухі – 5. Для основного замісу: яйця курячі - 2 шт., яєчний жовток - 1 шт., сіль- щіпка, цукор - 130 г, ванільний цукор - 1 ч.л., масло вершкове - 50 г, ізюм - 100 г, творог - 250 г, куркума - 0,5 ч.л., борошно пшеничне - 270 г.

Рецепт сирної паски.

Для приготування опари змішуємо дріжджі, молоко, цукор і борошно. Гарно перемішуємо, накриваємо плівкою і залишаємо в теплому місці на 15-30 хвилин.

«Як побачите, що опара виросла – готово» - зазначила господиня.

Поки піднімається опара Олена пропонує приготувати основу для тіста. Для цього яйця і жовток збиваемо з цукром, сіллю, ваніліном в пишну массу. Додаємо перетертий через сито сир і куркуму, перемішуємо.

Рецепт сирної паски.

Рецепт сирної паски.

Наступний крок - додаємо до тіста опару і перемішуємо міксером. Тепер черга борошна.

«Додавайте його потроху і збивайте міксером. Додайте в тісто ізюм або цукати, гарно перемішайте. Накривайте тісто плівкою і ставте в тепле місце на 1,5 - 2 години», - розповіла Олена хід приготування сирної паски.
Коли тісто підійшло, розкладіть його по формах на 1/3. Поставте форми ще на 30-40 хв в тепле місце.

«Я ставила в духовку на 50 градусів на 30 хвилин. Коли тісто в формах піднялося, я увімкнула 180 градусів і випікала 30-40 хвилин», - розповіла фудблогерка.

Ось сирна паска готова. За бажанням, її можна прикрасити глазур’ю.

Найсмачніша і без м'яса: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт повітряної піци.

Також нагадаємо про рецепт смачного пирога на йогурті.

Шедевр із млинців: як приготувати млинцевий торт.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Нежные и сладкие булочки с маком: рецепт для осенних вечеров

Платежки станут гораздо меньше: как сэкономить на отоплении в зимний сезон

Госэкоинспекция представила новые подходы к экологическому контролю на международном уровне

Медработники из Ровенской области зарабатывали на уклонистах: у них найдено 14 млн грн

Как улучшить почву без химии: секреты природного восстановления

Личная трагедия обезьяны из-под Харькова растрогала сеть

Госэкоинспекция представила новые подходы к экологическому контролю на международном уровне

Элементарный грибной суп-пюре: как сделать на обед вкусное блюдо без усилий

Изменения одобрили: Минобразования рассказало об успеваемости школьников

В Германии активизировали работу спецслужбы РФ

"У нас говорят по-русски": в Одессе разгорелся языковой скандал между женщиной и фотографом

Бои за Торецк: военный эксперт рассказал о рисках захвата города окупантами и последствиях для фронта

Все чистенько, и даже перегара нет: вот зачем британцы стирают вещи водкой

Украинцам могут пересчитать платежки за газ по другому тарифу: кого ждет сюрприз

Оценка может быть неверной: Командование Сухопутных войск просит воздержаться от выводов по видео «Асгарду»