Робіть прямо у склянці: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт повітряного десерту із молоком
Зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася на своєму каналі, як приготувати десерт "Три молока" у склянці. Ніжний крем, повітряний бісквіт і солодке просочення зі згущеного молока та топленого молока - відмінне поєднання, вважає "Мастер Шеф".
Для бісквіту:
- Погано почуватися
- цукор
- Яйця
- Ванільний цукор
- Дрібка солі
Для просочення:
- Згущене молоко
- Варене згущене молоко
- Топленое молоко
Для крему:
- Вершки (30-35%)
- Вершковий сир
- Цукрова пудра
Для прикрас:
- Цедра лимона
- Фісташки
Приготування:
1. Приготування бісквіта:
Розігрійте духовку.
Змішайте яйця, цукор та ванільний цукор, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.
Поступово додайте борошно і збивайте до однорідного тіста.
Випікайте у формі до золотистої кірки.
2. Приготування просочення:
Змішайте згущене молоко, варене згущене молоко і топлене молоко.
3. Приготування крему:
Збийте вершки.
"Мастер Шеф" Литвинова додає, збийте вершковий сир із цукровою пудрою.
Поступово з'єднайте обидві маси.
4. Складання десерту:
Наріжте бісквіт на кубики.
У склянки викладіть шар бісквіту, просочіть сумішшю молок.
Додайте шар крему, розповідає "Мастер Шеф" Литвинова.
Повторіть шари.
5. Прикраса:
Посипте десерт цедрою лимона та подрібненими фісташками.
Залишіть у холодильнику для просочення та застигання, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.