Секрет ідеального гарбузового крем-супу від переможця "Мастер Шеф": простий рецепт
Переможець "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський (Пава) показав, як приготувати смачний, ніжний та ароматний гарбузовий суп, який стане справжнім хітом осені.
Для приготування гарбузового крем-супу "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський бере такі інгредієнти:
- 1 кг гарбуза
- цибуля ріпчаста - 1 шт. середнього розміру
- 100 г моркви
- 4 гілочки чебрецю
- 1 невелика голівка часнику
- 250 мл бульйону (будь-якого)
- 150 г вершків
- 20 г олії
- сіль і перець мелений - за смаком
Крім того, для подачі супу переможець "Мастер Шеф" також використав 30 г бекону та 20 г сухариків.
Гарбуз чистимо від шкірки та насіння, нарізаємо на довільні шматки. Цибулю розрізаємо на чотири частини, а моркву нарізаємо крупними кільцями. З голівки часника переможець "Мастер Шеф" просто зрізає верхівку.
Складаємо гарбуз, моркву, цибулю та часник на деко, застелене пергаментом, посипаємо чебрецем, збризкуємо олією, солимо, перчимо за смаком і відправляємо в розігріту до 170 градусів духовку приблизно на 25-30 хвилин до мʼякості.
Слайси бекон "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський обсмажує на сухій пательні до румʼяної та хрусткої скоринки з обох боків, а потім нарізає на дрібні шматочки.
Запечені овочі перебиваємо до однорідності за допомогою блендера, поступово вливаючи бульйон і вершки – і гарбузовий крем-суп готовий.
Подавати гарбузовий суп переможець "Мастер Шеф" радить зі смаженим беконом і сухариками.