Секрет смачних і соковитих реберець: кулінар дала простий рецепт маринаду

Секрет смачних і соковитих реберець: кулінар дала простий рецепт маринаду

Популярна фудблогерка, авторка кулінарної книги "Твої найкращі рецепти" Тетяна Юшина показала, як приготувати реберця, щоб вони були смачними та соковитими.

"Ох, ви просто собі не уявляєте, яка то смакота! Соковиті, ніжні, в солодкій пряній глазурі! Просто неможливо відірватись від них!", – наголосила блогерка.

Для маринаду на 2 кг свинячих реберець нам знадобиться сіль, спеції для BBQ та гостра гірчиця.

Для глазурі беремо такі інгредієнти:

  • кетчуп - 150 г
  • мед - 50-70 г
  • спеції для BBQ - 1 ч.л.

Реберця зачищаємо від плівок, натираємо сіллю і спеціями та обмазуємо гірчицею з усіх боків. Накриваємо реберця та відправляємо їх маринуватися в холодильник мінімум на дві години.

Замариновані ребра або щільно загортаємо в фольгу, або викладаємо в форму дял запікання з кришкою та ставимо в розігріту до 170 градусів духовку на 2 години.

Щоб приготувати глазур просто змішуємо кетчуп зі спеціями та медом. Реберця розгортаємо, перекладаємо на деко та змащуємо половиною глазурі.

"В духовці включити функцію «гриль» або «гриль з конвекцією» і поставити реберця на 5-10 хвилин. Після чого ще раз обмастити залишками глазурі і поставити ще раз на 5-10 хвилин (Час залежить від потужності вашого гриля, слідкуйте, щоб не пересмажились)", – пояснює кулінар.

Подавати реберця можна, наприклад, із картопляним пюре або ж просто з хлібом і салатом.

"Це дуже смачно! А чоловіки будуть взагалі просто в захваті! Спробуйте!", – додала Тетяна Юшина.

Ектор Хіменес-Браво показав страву на сніданок, від якої неможливо відірватись.

Як небанально приготувати картоплю: переможниця "Мастер Шеф" дала цікавий рецепт.

Секрет в одному інгредієнті: переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт, який всіх здивував.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Выращивание зелени на подоконнике осенью: фермеры назвали шесть лучших растений

Клиенты Ощадбанка в панике: почему с карты ежемесячно исчезает 100 грн

Отравитесь на раз-два: как безопасно собрать грибы и где этого нельзя делать ни в коем случае

Полезный яблочный десерт от "Мастер Шефа": легкий рецепт, который смогут приготовить даже дети

Украинцам установили запрет на отопительный сезон: касается всех владельцев газовых плит

"Ощадбанк" списывает комиссию за неподключенные услуги: клиенты теряют деньги ежемесячно

Как размножить герань дома: секреты удачного укоренения осенью

Неправомерные штрафы от ТЦК: украинцы начали активно защищать свои права

Коммунальщики напомнили украинцам о важной процедуре: на кону зимняя субсидия

Нельзя употреблять во время простуды: эти продукты замедлят выздоровление и усилят симптомы

Как вырастить клубнику на балконе: простые советы для реального урожая

Девушка 4 года жила с телами своих родителей, которых сама убила: получала пенсии и отправляла поздравления братьям

Ощадбанк списывает деньги со счетов, которыми не пользуются: украинцы возмущены

Как приготовить куриные голени с картошкой: звезда "Мастер Шеф" дала вкуснейший рецепт

Готовьтесь к морозам уже сейчас: как постирать пуховик, чтоб не нести его в химчистку