Що додати в пельмені, щоб вони стали ще смачнішими: корисні поради

Що додати в пельмені, щоб вони стали ще смачнішими: корисні поради

Пельмені з гарбузовим пюре – це цікаве поєднання смаків. Приготування таких пельменів не так і складно, а результат вразить вас своєю пишністю, пише Хайзер.

Ось простий рецепт:

Підготуйте гарбузове пюре. Варіть гарбузові кубики у невеликій кількості води до м'якості.
Злийте надлишок води та подрібніть гарбуз у пюре з додаванням солі та перцю.

Приготуйте тісто. У глибокій мисці змішайте борошно, яйця, воду, гарбузове пюре та сіль.
Замішуйте тісто до одержання пружної маси. За потреби додайте борошно або воду.

Підготуйте фарш: Обсмажте цибулю та часник на олії до золотистого забарвлення.
Додайте м'ясо та обсмажуйте до повної готовності. Приправте сіллю та перцем за смаком.


Сформуйте пельмені: Розділіть тісто на невеликі шматочки і розкачайте їх у тонкі кола.

Варіть пельмені: Поставте пельмені в підсолену воду, що кипить, і варіть до тих пір, поки вони не спливуть на поверхню.

Подавайте з гарбузовим пюре: Подавайте готові пельмені з гарбузовим пюре. За бажанням можна посипати зеленню або додати трохи олії.


Для тесту: 2
чашки борошна
2 яйця
1/2 чашки води
1/2 чашки гарбузового пюре (приготовленого з відвареного гарбуза) Для фаршу:
300 г м'яса (яловичина, свинина, курка або їх комбінація) 1 цибулина, дрібно нарізана 2 зубчики часнику, подрібнені Сіль та перець за смаком 2 ст. ложки олії для смаження Для гарбузового пюре: 2 чашки гарбузової м'якоті, нарізаної на кубики 1/4 чашки води Сіль та перець за смаком









Для покращення смаку пельменів можна додати різні інгредієнти та приправи. Ось кілька ідей:

Цибуля та часник: Дрібно наріжте цибулю та часник, обсмажте їх у маслі до золотистого забарвлення та додайте до фаршу для пельменів.

Зелень: Петрушка, кріп, базилік або кінза можуть додати свіжості та аромату.

Спеції: Спробуйте додати різноманітні спеції, такі як чорний перець, кумін, каррі або паприку для надання особливого смаку.

Сир: Дрібно натертий сир, такий як пармезан, чеддер або гауда, може надати пельменям більш насичений смак.

Гриби: Обсмажені гриби додадуть пельменям аромат та неповторний смак.

Заправки: Додайте соєвий соус, устричний соус або теріяки для екзотичного смаку.

Італійські трави: Суміш італійських трав, таких як чебрець, розмарин та орегано, підкреслить смак пельменів.

Імбир та лимонна цедра: Для надання свіжості та гостроти.

Пам'ятайте, що вибір інгредієнтів залежить від ваших уподобань, і ви можете експериментувати створити унікальний смак пельменів, який вам подобається.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Доктор Комаровский объяснил, поможет ли алкоголь при простуде: в чем состоит главная опасность

Школьники до сих пор боятся: педагог раскрыл скрытую проблему украинского образования

ВСУ ударили по аэродрому в Липецкой области и военному заводу в Нижегородской области РФ - Генштаб

Александра Зарицкая призналась, что папа был расстроен из-за ее выбора жениха: "Просто лежит отдыхает"

Важные документы для украинцев в Польше: какие бумаги откроют все двери

Тыквенное печенье из "Гарри Поттера": победительница "Мастер Шеф" раскрыла рецепт

Пенсионеры могут остаться без выплат: стоит выполнить несколько действий, чтобы этого не произошло

Monobank сообщил о важных изменениях: карты просто закроют

На Днепропетровщине неизвестные повредили железнодорожное оборудование: расписание поездов изменено

Больше 11 000 гривен на ребенка: в Украине начнут выплачивать новую помощь

Министр Светлана Гринчук рассказала о консолидации мирового сообщества ради достижения экологической безопасности в Украине

Политолог Валентин Гайдай: Майя Санду переориентируется на Москву?

Рецепт сочных куриных котлет от победительницы "Зважені та щасливі": очень просто и вкусно

Украину накроют туманы и небольшие дожди: синоптики дали прогноз на понедельник

Пищевальная пленка поможет сделать холодильник идеально чистым: главный секрет быстрой уборки