Швидкий рецепт маринованих помідорів від переможниці "Мастер Шеф": виходить дуже смачно
Переможниця одного з сезонів, а також колишня суддя проєкту "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська розповіла, як швидко та смачно замаринувати помідори.
"У мене в запасі є дуже смачний і швидкий рецепт маринованих помідорів. Готуються вони легко і швидко, і вже через годинник так 10 можна насолоджуватися найсмачнішими маринованими помідорчиками", – розповіла зірка "Мастер Шеф".
Для приготування маринованих помідорів "Мастер Шеф" Ліза Глінська бере такі інгредієнти:
- помідори - 500 г
- часник - 3 зуб.
- зелень (кріп та петрушка) - за бажанням
- сіль - 15 г
- цукор - 10 г
- оцет 9% - 10 г
- олія оливкова - 10 г
Глінська використовує для маринування коктейльні помідори, але чудово підійдуть і чері, і будь-які інші.
Помідори "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська миє, на кожному робить глибокі надрізи хрест-навхрест, але не дорізаючи до кінця, та складає в глибоку миску.
Для маринаду змішуємо оцет, оливкову олію, сіль, цукор, дрібно нарізану зелень і вичавлений або натертий часник. Заливаємо маринад до помідорів і добре все перемішуємо.
Миску з помідорами "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська накриває харчовою плівкою та не ставить їх одразу в холодильник, а лишає на 10 годин за кімнатної температури – тоді вони швидше та краще промаринуються. Періодично перемішуємо помідори.